Hem > H > Hur Ställer Man In Åldersgräns På Youtube?

Hur ställer man in åldersgräns på YouTube?



Med de här stegen kan du verifiera din ålder på ditt Google-konto:

  1. Logga in på Google-kontots sida om integritet på en dator.
  2. Klicka på Personliga uppgifter.
  3. Klicka på Födelsedag.
  4. Verifiera eller uppdatera efter behov.
  5. Klicka på Spara.

Läs mer

På motsvarande sätt, kan barn ha youtube konto?

Barnet måste ha ett Google-konto som hanteras via Family Link. Vissa funktioner på YouTube är inte tillgängliga för barn under 13 år (eller tillämplig ålder i ditt land eller din region) med ett kontrollerat Google-konto. Följaktligen, måste man verifiera ålder på youtube? Mer specifikt ber Youtube nu användare att verifiera sin ålder genom att skicka in en bild på giltig legitimation eller kreditkort till Youtube som i sin tur får godkänna att du är gammal nog att se videor med våld, svordomar, droger eller sexuellt innehåll.

Kan barn skapa YouTube kanal?

Ålderskrav och mognad

Detta är den viktigaste saken att överväga som förälder. Youtube har en åldergräns på 13 år och den är inte tagen ur luften. Upptäcker att Youtube att den som lägger upp innehåll är yngre än 13 år kommer kontot att stängas.
Man kan också fråga hur låser man youtube för barn? Aktivera eller inaktivera Begränsat läge

  1. Logga in på ditt konto.
  2. Klicka på profilfotot uppe till höger.
  3. Klicka på Begränsat läge längst ned.
  4. Klicka på Aktivera Begränsat läge i rutan längst upp till höger om du vill aktivera eller inaktivera Begränsat läge.

Följaktligen, varför vill google verifiera min ålder?

Bekräfta att du är tillräckligt gammal för att hantera ett eget konto. Om du uppfyller ålderskraven kan du verifiera din ålder med hjälp av en giltig legitimation. Du kanske även kan verifiera din ålder med hjälp av ett kreditkort. Om du använder ett kreditkort reserveras ett belopp tillfälligt. Med tanke på detta, vad kollar barn på youtube? Erkända varumärken är användbara här eftersom de bär med sig strängare standarder när det gäller lämplighet – även om de samtidigt kan vara mer kommersiella. DreamWorks TV, Mother Goose Club, Talking Tom and Friends, Jim Henson TV, Reading Rainbow, National Geographic Kids och Thomas the Tank Engine är bra exempel.

Med tanke på detta, kan man ha en privat youtube kanal?

Logga in på YouTube Studio. Välj Innehåll i menyn till vänster. Klicka på videon du vill redigera. Klicka på rutan Synlighet och välj Dela privat. Och en annan fråga, hur gör man för att tjäna pengar på youtube?

Det finns några sätt för YouTubers att tjäna pengar:
1. Adsense: Du kan ansöka om att bli en del av YouTube Partner Program, vilket ger dig tillgång till Google Adsense. Adsense är ett program som gör att du kan placera annonser på dina videor, och du tjänar pengar baserat på visningar och klick.
2. Affiliates: Du kan också tjäna pengar genom affiliatelänkar. Det innebär att du marknadsför en produkt eller tjänst i din video, och om någon klickar på länken och gör ett köp tjänar du en provision.
3. Sponsring: Du kan också få sponsring från företag som vill att deras produkter ska marknadsföras i din kanal. Detta sker vanligtvis genom produktplacering eller muntliga omnämnanden i dina videor.
4. Merchandise: Många YouTubers säljer också varor, t.ex. t-shirts, kepsar och andra föremål, via sina kanaler. Detta är ett utmärkt sätt att tjäna extra inkomster och få kontakt med dina fans.

Med detta i åtanke, varför verifiera youtube?

Det finns några anledningar till varför du vill verifiera ditt YouTube-konto:
1. För att se till att ditt konto är i gott skick: När du verifierar ditt YouTube-konto kan YouTube se att du är en riktig person (och inte en bot eller spammer) och att du är den du utger dig för att vara. Detta bidrar till att hålla YouTube-communityt säkert och hälsosamt.
2. För att få tillgång till vissa funktioner: I vissa fall måste du verifiera ditt konto för att få tillgång till vissa funktioner på YouTube. Du kan till exempel behöva verifiera ditt konto för att ladda upp videor som är längre än 15 minuter eller för att livestreama.
3. För att få en anpassad URL: Om du vill ha en anpassad URL för din YouTube-kanal (till exempel youtube.com/dittnamn) måste du verifiera ditt konto.
4. För att undvika att ditt konto stängs av: Om YouTube misstänker att ditt konto kan bryta mot deras gemenskapsriktlinjer eller användarvillkor kan de be dig att verifiera ditt konto för att bevisa att du är en riktig person och att du inte gör något som strider mot reglerna.

By Armallas

Hur slutar man ångra saker? :: Hur gammal måste man vara för att ha WhatsApp?
Användbara länkar