Hem > V > Vad Får Man Inte Lägga Ut På Youtube?

Vad får man inte lägga ut på YouTube?

Vi kan tillåta ovannämnda typer av våldsamt eller explicit innehåll i utbildningsmässigt, dokumentärt, vetenskapligt eller konstnärligt innehåll. Detta undantag får inte användas till att ladda upp innehåll som syftar till att chockera eller väcka avsky, eller uppmuntra andra till att begå våldshandlingar.

Läs mer

Med hänsyn till detta, hur många timmar på youtube?

Du hittar den nya avdelningen genom att öppna YouTube-appen, trycka på din profilbild uppe i högra hörnet, och sedan välja "Visningstid" från menyn. Där listas hur mycket du har tittat på YouTube idag, igår, senaste veckan, samt genomsnittet per dag. Med detta i åtanke, hur mycket material laddas upp på youtube varje dag? Några statistiska fakta om hur stort YouTube egentligen är:

Hela 4 miljarder klipp visas varje dag på YouTube. 6 miljarder timmar av videos visas varje månad. Varje minut läggs det upp 300 timmar videomaterial.

Folk frågar också varför måste man verifiera sin ålder på youtube?

Mer specifikt ber Youtube nu användare att verifiera sin ålder genom att skicka in en bild på giltig legitimation eller kreditkort till Youtube som i sin tur får godkänna att du är gammal nog att se videor med våld, svordomar, droger eller sexuellt innehåll. Hur tar man bort åldersgräns på Google? Du kan bara hantera ett eget Google-konto om du är tillräckligt gammal utifrån de ålderskrav som gäller i det land som kontot är kopplat till. Följande gäller om vi får veta att du kanske inte är tillräckligt gammal för att hantera kontot på egen hand.

Hur mycket kostar det att ha YouTube Premium?

YouTube är gratis att använda och det kostar inget att titta på klippen, men det finns en premiumversion av YouTube som kräver ett betalt abonnemang. YouTube Premium ger mer innehåll och fler möjligheter än vanliga YouTube. Abonnemanget kostar 119 kronor i månaden. Man kan också fråga kan man ha ett privat konto på youtube? Logga in på YouTube Studio. Välj Innehåll i menyn till vänster. Klicka på videon du vill redigera. Klicka på rutan Synlighet och välj Dela privat.

Och en annan fråga, får man spela youtube offentligt?

Svar: Utgångspunkten är att det inte är tillåtet att framföra videor från Youtube i undervisningen. Detta eftersom verk som innehåller rörlig bild utgör filmverk i upphovsrättslig mening och framförande av dessa i undervisningen kräver ett skilt tillstånd. Hur mycket tjänar man på 10000 visningar på YouTube?

Detta är en svår fråga att besvara eftersom den beror på ett antal faktorer, bland annat från vilket land visningarna kommer, vilka annonser som visas och vilken typ av innehåll det rör sig om. Generellt sett kan du dock räkna med att tjäna omkring 1 000 dollar per 1 miljon visningar. Om du har 10 000 visningar skulle du alltså tjäna cirka 10 dollar.

Vem tjänar mest pengar på YouTube?

Svaret på denna fråga är inte så enkelt som det kan verka. Även om det finns ett fåtal YouTubers som tjänar en betydande summa pengar på sina videor, tjänar de allra flesta YouTubers väldigt lite pengar.
De bästa YouTubers i världen, som till exempel PewDiePie, tjänar miljontals dollar per år. Dessa YouTubers är dock i minoritet. De flesta YouTubers tjänar bara några tusen dollar per år.
Även om det finns ett fåtal YouTubers som tjänar mycket pengar, tjänar majoriteten av YouTubers väldigt lite pengar.

By Tertius Boggioni

Hur mycket växer YouTube? :: Vad är framgångsfaktorerna i språkutvecklande arbetssätt?
Användbara länkar