Hem > V > Varför Kan Jag Inte Lägga Ut En Annons På Blocket?

Varför kan jag inte lägga ut en annons på Blocket?

Några av de vanligaste orsakerna till att din annons inte godkänts kan vara: Din annons innehåller flertalet tjänster eller produkter som inte passar i samma kategori och måste därför delas upp i flera annonser. Bilden som du använder dig av innehåller något som bryter mot Blockets regler .

Läs mer

Hur kontakta Blocket?

TelefonAnvändareOformaterat telefonnummer
08-514 830 65Blocket AB0851483065
0900-15 15Blocket AB09001515
Och en annan fråga, vad köper folk på tradera? Här är prylarna som säljs mest på Tradera:
  • Barnkläder.
  • Damkläder.
  • Leksaker.
  • Vinylskivor.
  • Trädgård.
  • Keramik & Porslin, Svenskt.
  • Herrkläder.
  • Samlarbilder.

Hur mycket får man sälja på Tradera utan att skatta?

Köper och säljer du varor med syftet att göra vinst så säger Skatteverket att du ska skatta på det, från första kronan. Om du däremot säljer saker du haft för personligt bruk är det skattefritt upp till en vinst på 50 000 kr. Får inte betalt på Tradera? Objektet ska betalas inom rimlig tid, så länge köpare och säljare inte kommit överens om annat. Medlemmar som upprepade gånger inte betalar för vunna auktioner eller fast pris-annonser kan komma att få sitt konto avstängt på Tradera.

Hur mycket kostar det att annonsera på Facebook?

Kostnaden per klick kan variera från några kronor till väl över 10-20 kronor per klick. En rekommendation vi har är att de första 1-2 veckorna börja med en mindre Facebook budget och sedan ändra den beroende på de resultat man ser. Folk frågar också hur förnyar jag min annons på blocket? Du kan enkelt förnya din annons genom att gå till fliken "Mina annonser", klicka dig in på din annons och sedan klicka på "Förnya annons". Du betalar då 99 kr för att förnya din annons.

Hur man skriver en bra annons?

Så här skriver du en oemotståndlig jobbannons:

  1. Välj en beskrivande jobbtitel. Den absolut viktigaste delen av din jobbannons är rubriken.
  2. Skriv en intresseväckande inledning.
  3. Beskriv rollen du söker.
  4. Beskriv ditt företag.
  5. Beskriv krav och önskemål.
  6. Pitcha jobbet till kandidaten.
  7. Uppmana till ansökan med tydliga instruktioner.
Är bra annons?

Det finns inget entydigt svar på den här frågan eftersom vad som är en bra annons är subjektivt och beror på de produkter eller tjänster som annonseras och på målgruppen. Några faktorer som kan beaktas när man avgör om en annons är bra är om den är kreativ, fångar betraktarens uppmärksamhet, är minnesvärd och lämnar ett positivt intryck.

Hur man säljer saker?

Svaret på den här frågan beror på vilken plattform du använder för att sälja saker. Om du till exempel säljer saker på eBay måste du skapa ett konto och lista dina varor för försäljning. Om du säljer saker på Amazon måste du skapa ett säljarkonto och lista dina varor för försäljning. Det finns också många andra plattformar som du kan sälja saker på, till exempel Etsy, Craigslist och Facebook Marketplace.

By Tombaugh Ritterbush

Kan man ringa till Blocket? :: Vad är tipp tapp Blocket?
Användbara länkar