Hem > K > Kan Man Ringa Till Blocket?

Kan man ringa till Blocket?

Vår kundservice finns tillgänglig varje dag och hjälper gärna till innan affären genomförs om ni har några frågor. Intresserade svarar via Meddelanden. Lägger du in telefonnummer kan de även ringa. För 10 kr kan du välja ett tillfälligt nummer.

Läs mer

Hur kontakta Blocket?

TelefonAnvändareOformaterat telefonnummer
08-514 830 65Blocket AB0851483065
0900-15 15Blocket AB09001515
Därmed, hur betalar man på blocket? När du ska betala för något via Blocketpaketet sker det alltid med vår samarbetspartner Rocker, antingen via Swish eller faktura – aldrig kortbetalning. Alltså kräver Blocket aldrig att du uppger kortuppgifter när du använder våra betaltjänster.

När ska man betala Blocket?

Använd frakt med säker betalning

Då sköter du hela affären via chattfunktionen och betalningen går via oss. Du som säljer skickar ingenting förrän köparen betalat och du som köper hämtar ut och kontrollerar varan innan pengarna förs över till säljaren.
Varför kan jag inte se telefonnummer på Blocket? Om du väljer att "bocka" i denna rutan så kommer ditt telefonnummer att vara osynligt i annonsen och man kan inte se numret på sajten. Knappen "Visa telefonnummer" finns då inte i annonsen. Även om du som säljare lägger ut företagsannons hos oss, så kommer du ha tillgång till vår meddelandefunktion.

Dessutom, kan man delbetala på blocket?

Delbetala med Divide

Genom att använda din kontokredit från Divide kan du dela upp köpet på upp till 6 år. Med lite förhandlingsteknik kan du med största sannolikhet även pruta på priset, då har du verkligen gjort en smart affär. Tänk dock alltid på att du inte skall låna mer pengar än vad din privatekonomi tillåter.
Kan inte se mail på Blocket? Detta kan bero på flera saker. Det händer att meddelanden som skickas till våra annonsörer blockeras automatiskt i vårt filter för att de innehåller text som är stötande, spam eller otillåtet innehåll som strider mot Blockets allmänna regler och villkor. Detta för att skydda dig som kund.

Hur anmäler man någon på Blocket?

Om du misstänker att du har råkat ut för ett bedrägeri genom en kontakt du fått via Blocket ber vi dig: Kontakta Blockets kundsäkerhetscenter och anmäla händelsen till oss. Det gör du antingen via frågeformuläret, välj rubriken "Kundsäkerhet", eller genom att anmäla annonsen i fråga. Det gör du på säkerhetssidan. Man kan också fråga hur tar man bort ett meddelande på blocket?

För att kunna radera ett meddelande på blocket måste du ha originalet av meddelandet och blocket som det är lagrat på. När du har båda kan du radera meddelandet genom att gå in i inställningarna för blocket och välja alternativet "radera".

Man kan också fråga kan man betala med klarna på blocket?

Ja, du kan betala med Klarna på Blocket. Klarna är en betalningsleverantör som erbjuder kunderna möjlighet att betala för online-köp i delbetalningar. När du väljer Klarna som betalningsmetod i kassan kommer du att bli ombedd att lämna dina personliga och finansiella uppgifter. När dina uppgifter har verifierats kan du välja hur många delbetalningar du vill betala för ditt köp.

By Michella Nordberg

Hur fungerar Tiptapp på Blocket? :: Varför kan jag inte lägga ut en annons på Blocket?
Användbara länkar