Hem > V > Vad Kan Man Köpa Med Itunes Presentkort?

Vad kan man köpa med iTunes presentkort?

Vad du kan köpa

  • Du kan använda Apple presentkort för att köpa produkter eller tillbehör i en Apple Store-butik.
  • Köp appar, spel eller köp inuti appar från App Store.
  • Köp musik, filmer och mer från iTunes Store, Apple TV-appen eller Apple Books.
  • Betala för prenumerationer som Apple Music, Apple Arcade och Apple TV+.

Läs mer

Vad är betalningsinformation?

Hantera betalningsinformationen som du och din familj använder för App Store, iCloud, Apple Music med mera. När du ändrar din betalningsinformation uppdateras den automatiskt för alla appar och tjänster som du använder med ditt Apple-ID. Varför funkar inte min betalningsmetod? Testa följande om det uppstår problem när du försöker använda direktdebitering via operatören: Kontrollera att du är ansluten till operatörens nätverk, antingen direkt eller via Wi-Fi. Kontrollera att du har lagt till direktdebitering via operatören som betalningsmetod. Kontrollera att du använder den lokala valutan.

Följaktligen, kan inte verifiera betalningsmetod apple?

Om du har abonnemang, använder delning av köp eller har ett obetalt saldo måste du ha minst en betalningsmetod i registret. Om du försöker ta bort din betalningsmetod för att du inte känner igen en debitering tar du reda på varför du blev debiterad. Med detta i åtanke, kan man lösa in presentkort mot pengar? Kan jag byta mitt presentkort mot kontanter? Nej, det kan du oftast inte. I sällsynta fall kan butiken vara generös och göra det ändå.

Och en annan fråga, vad är betalning via mobilräkning?

App Store & Apple Services

Tryck på ditt Apple-ID och välj Betalning och leverans. Tryck på Lägg till betalningsmetod. Välj din betalningsmetod. Du kan enkelt lägga till, uppdatera, ändra eller ta bort den när som helst.
Varför betala för Apple TV? Prenumerera på Apple TV+ och titta på tv-program och filmer från Apple Originals på dina kompatibla enheter med Apple TV-appen. När du prenumererar på Apple TV+ kan du streama annonsfria Apple Originals-produkter på begäran. Läs mer om priser för Apple TV+.

På vilka sätt kan man betala?

Här listar vi 9 olika betalmetoder och ger exempel på leverantörer inom respektive kategori.

  1. BETALKORT. Fungerar på ett praktiskt plan precis som i butik.
  2. FAKTURA. Populär betalningslösning vid B2B-affärer.
  3. DIREKTBETALNING.
  4. KONTANTBETALNING ONLINE.
  5. SMS.
  6. TELEFON.
  7. DIGITALA PLÅNBÖCKER.
  8. POSTFÖRSKOTT.
Och därefter, varför avvisas mitt kort?

Ditt kort kan avvisas av olika skäl. Den vanligaste orsaken är att ditt kort har gått ut eller har spärrats. Andra orsaker är otillräckliga medel, felaktig PIN-kod eller att kortinnehavarens namn inte stämmer överens med det som står på kortet. Om du är osäker på varför ditt kort avvisades bör du kontakta kortutgivaren för att få mer information.

Kan inte lägga till betalningsmetod voi?

Det kan finnas flera orsaker till att du inte kan lägga till en betalningsmetod. En möjlighet är att din bank inte är inställd för att fungera med Voi-appen. En annan möjlighet är att du inte har tillräckligt med pengar på ditt konto för att lägga till en betalningsmetod. Om du fortfarande har problem kan du kontakta Voi-supporten för ytterligare hjälp.

By Celesta

Var kan man lämna in DHL paket? :: Kan man betala med American Express på Willys?
Användbara länkar