Hem > V > Vad Gör Man Om Hemknappen På Iphone Inte Funkar?

Vad gör man om hemknappen på iPhone inte funkar?

Använd iPhone utan en fungerande hemknapp

  1. Om din iPhone eller iPads hemknapp gått sönder eller på annat sätt blivit trasig kan du fortfarande använda enheten genom att aktivera en låtsas-hemknapp!
  2. Börja med att gå till Inställningar och klicka på Hjälpmedel.
  3. Peka sedan på Tryck och AssistiveTouch.

Läs mer

Vad är hemknappen på iPad?

Om din iPad har en hemknapp

Tryck för att väcka enheten eller försätta den i viloläge. Tryck och håll in den övre knappen för att stänga av eller slå på enheten. Använd hemknappen till att låsa upp din iPad eller göra köp med Touch ID. Tryck på hemknappen en gång för att gå till hemskärmen.
Hur tar man bort pricken på iPhone? När du har valt visas prickar på skärmen som visar var de virtuella fingertopparna trycker på skärmen. Styr alla virtuella fingertoppar på en gång genom att flytta ett finger över skärmen eller genom att trycka. De virtuella fingertopparna försvinner efter en stunds inaktivitet.

Och en annan fråga, hur lägger man till hemknapp på iphone?

Du aktiverar funktionen i Inställningar -> Allmänt -> Hjälpmedel -> Assistivetouch. Där kan du även ställa in vilka funktioner du vill ha genvägar till. Men här kommer knepet för den som vill ha en hemknapp på Iphone X. Du kan ställa in vad ett enkelt tryck på knappen ska göra. Man kan också fråga kan inte använda knappval iphone? Knappval för dig med iPhone och VoiceOver

Det kan vara svårt att höra knappvalen, men du kan göra inställningar i telefonen som bör underlätta. Gå till VoiceOvers inställningar, till exempel genom att öppna "Inställningar". Sedan går du till "Hjälpmedel", "VoiceOver".

Hur gör man utan hemknapp iPhone?

Om du verkligen saknar hemknappen, tänk på att det är möjligt att få 12-, 11- och X-seriens iPhones att visa en hemknapp på skärmen. Detta aktiveras via avsnittet Tillgänglighet i appen Inställningar: Gå till Inställningar> Tillgänglighet> Peka på och slå sedan på AssistiveTouch. Folk frågar också var sitter hemknappen? På framsidan av telefonen sitter en fysisk hemknapp som också agerar som fingeravtrycksläsare.

Därmed, hur får jag hemknapp på skärmen?

Öppna appen Inställningar på telefonen. Svep uppåt från hemknappen. Aktivera eller inaktivera Svep uppåt från hemknappen. Om du aktiverar inställningen använder du navigering med två knappar. Folk frågar också Är apple loggan en knapp?

Svaret på den här frågan är tekniskt sett nej, Apple-logotypen är inte en knapp. Det har dock hänt att folk har använt logotypen som en knapp på Apple-enheter. Detta beror på att logotypen är placerad i mitten av hemknappen på Apple-enheter, vilket gör den lätt att trycka på.

Vad betyder pricken på iPhone?

Pricken på iPhone är en notifieringsindikator som visar när du har en ny notifiering. När du ser pricken betyder det att du har en ny anmälan som du inte har sett ännu.

By Yarvis

Var hittar jag mina kopierade länkar? :: Kan inte ladda ner bifogade filer från Gmail?
Användbara länkar