Hem > V > Vad Ska Man Göra Om Den Ena Airpoden Inte Funkar?

Vad ska man göra om den ena AirPoden inte funkar?

Om ena AirPoden inte funkar måste du återställa dina hörlurar genom att gå till Bluetooth i Inställningar-menyn. Tryck på informationssymbolen bredvid dina hörlurar (täcknat med i) för att kunna ta bort enheten från listan.

Läs mer

Hur man aktiverar mikrofon?

Du kan välja en standardmikrofon som används på olika webbplatser.

  1. Öppna Chrome .
  2. Klicka på Mer uppe till höger. Inställningar.
  3. Klicka på Integritet och säkerhet Webbplatsinställningar. Mikrofon.
  4. Klicka på nedåtpilen. och välj standardmikrofon.
Hur ställer man in mikrofon? Om du vill installera en ny mikrofon gör du så här:
  1. Kontrollera att mikrofonen är ansluten till datorn.
  2. Välj Start > Inställningar > System > Ljud.
  3. Gå till Inmatning i inställningarna Ljud och välj den mikrofon eller inspelningsenhet du vill använda i listan Välj inmatningsenhet.

Hur testar man sin mikrofon?

Extra TIPS: andra sätt att testa din mikrofon i Windows 10

Hitta högtalarikonen i aktivitetsfältet, högerklicka för att få dina ljudalternativ och välj "Öppna ljudinställningar". Rulla ner till "Input". I det här avsnittet ser du standardmikrofonenheten. Nu talar du in i din mikrofon för att starta Mic testet.
Hur vet jag om mitt ljudkortet är sönder? ljudkortet är sönder

Du bör kontrollera om hörlurarna (som uppspelningsenheten) är inaktiverade av operativsystemet.

  1. Kontrollera att hörlurarna är anslutna till datorn.
  2. Högerklicka på högtalarikonen i meddelandefältet i Aktivitetsfältet.

Varför fungerar inte högtalarna?

Kontrollera att högtalarna är igång och korrekt anslutna

Om din dator har externa högtalare, försäkra dig om att de är påslagna och att volymen är uppskruvad. Säkerställ att högtalarkabeln är ordentligt inkopplad i kontakten "ljudutgång" på din dator. Denna kontakt är vanligtvis ljusgrön till färgen.
Kan inte koppla mina Urbanears? Testa slå av/sätt på Bluetooth och testa också starta om telefonen respektive hörlurarna. Testa också återställa hörlurarna om det går och aktivera sedan parningsläget igen. Testa också att stänga av WiFi helt och hållet innan ni parar dem.

Följaktligen, varför går hörlurar sönder?

Kolla ljudinställningarna. Skulle det inte hjälpa med att rengöra hörlursuttaget kan det vara något som blivit felaktigt i enhetens ljudinställningar. Nedanstående beskrivningar är för iPhone och Android-telefoner. Använder du en MP3-spelare eller annan enhet ser förmodligen tillvägagångssättet annorlunda ut. Och en annan fråga, hur återställer man hörlurar?

Om hörlurarna inte fungerar som de ska kan du behöva återställa dem. För att återställa hörlurarna måste du ansluta dem till en strömkälla och sedan hålla ned strömknappen i cirka 10 sekunder. Detta kommer att nollställa hörlurarna och förhoppningsvis åtgärda eventuella problem som du hade.

Därmed, vilket headset till xbox one?

Det finns några olika typer av headset som är kompatibla med Xbox One. Den vanligaste typen är ett trådbundet headset som ansluts till handkontrollen. Det finns även trådlösa headset som ansluts till konsolen via Bluetooth. Det finns även spelheadset tillgängliga som erbjuder ytterligare funktioner som surroundljud och brusreducering.

By Foah Roseboom

Vad är det för språk? :: Vilket är det bästa headset?
Användbara länkar