Hem > V > Vad Har Hänt Med Teams?

Vad har hänt med Teams?

Obs!: Microsoft Teams har inte stöd för Internet Explorer 11 från och med den 30 november 2020.

Läs mer

Dessutom, varför funkar inte teams på iphone?

Teams fungerar inte i webbläsaren Safari som iPhone och iPad har som standard webbläsare. Vill du logga in via en iPhone/iPad måste du först installera Teams-appen. Det gör du bäst från vanliga App Store. Sök efter Microsoft Teams och installera appen. Kan inte öppna Teams på Mac? Gå igenom installationsprocessen genom att klicka på Fortsätt → Fortsätt →Installera. Fyll i ditt lösenord till din Mac för att godkänna installationen. Om din dator ber om lov att få tillgång till "Installeraren" – klicka OK.

Hur gör man en gemensam kalender?

Google Kalender

Den är lätt att använda och har en sömlös integration med andra Google-applikationer. Det betyder att du kan lägga till saker direkt från Gmail eller Google Task-to-do-listor. När du ska dela den här kalendern med din familj så delar du med dig av en länk eller lägger till e-post-ID.
Med hänsyn till detta, kan inte se andras kalender i outlook? Leta rätt på den användare som försöker dela kalender i Outlook på webben. Högerklicka på användarens namn och välj Egenskaper. Välj Redaktör om attributet. Redigera attribut publicDelegates och msExchDelegateListLink om du vill ta bort namnet på den andra användaren med som kalendern som delas.

Kan man dela Google Kalender?

Dela en kalender med specifika personer

Öppna Google Kalender på datorn. Du kan inte dela kalendrar från Google Kalender-appen. Inställningar och delning. Klicka på Lägg till personer under Dela med vissa personer.
Dessutom, hur länge får man spara inspelade samtal? Samtal som spelas in med Call Recording Pro kan lagras i upp till sju år. All inspelning av samtal kan hittas i en användarvänlig portal där du enkelt kan söka efter samtal enligt olika parametrar, exempelvis telefonnummer, datum, tidpunkt och eller samtalslängd.

Man kan också fråga hur får jag använda inspelade samtal?

Det är okej för dig att spela in samtalet, även om din vän inte har godkänt det. På grund av den fria bevisföringen i svensk domstol får du använda i princip vad som helst som bevis, och att använda dig av det inspelade samtalet i en tvist borde inte vara några problem. Var hamnar Skype inspelningar?

Skype-inspelningar lagras i molnet och kan nås via Skype-appen.

Är Teams gratis för privatpersoner?

Nej, lagen är inte gratis för enskilda personer. Det är en prenumerationsbaserad tjänst som kräver ett giltigt Office 365-konto.

By Alliber

Vart hittar man serienumret på AirPods? :: Var hittar man Teams?
Användbara länkar