Hem > V > Vad Har Hänt Med Wordfeud?

Vad har hänt med Wordfeud?

Wordfeud avbrott rapporterade under de senaste 24 timmarna

Det är vanligt att vissa problem rapporteras löpande under hela dagen. Downdetector rapporterar bara en händelse när antalet problemrapporter markant överstiger den vanliga volymen för det klockslaget.

Läs mer

Vad är stråt?

femininum till sternere (viam), sten-lägga, jämna, utbreda (urbesläktat med strand). Man kan också fråga kan a och o korsord? Synonymer till a och o

  • början och slutet, det viktigaste, det väsentliga, alfa och omega.
  • Användarnas bidrag. huvudsak.

Därmed, kan växt vara korsord?

Synonymer till växt

  • planta, ört, stånd, blomma. tillväxt, utveckling, ökning. kroppsbyggnad, konstitution, form, gestalt. svulst, utväxt, knöl.
  • Användarnas bidrag. lav.
Kan orden vara? En orden kan även avse ett, normalt slutet, sällskap eller umgängesklubb, även kallat ordenssällskap. Dessa kan har vitt skilda syften och bakgrund. Jämför med förening och herrklubb.

Med tanke på detta, vad är en prydnad?

Betydelse: Något som pryder eller tjenar till att pryda. Dessutom, kan kontaktas korsord? Synonymer till kontakta

  • ta kontakt med, sätta sig i förbindelse med, söka upp, approchera, söka, tillskriva, uppsöka, ringa.
  • Användarnas bidrag. nå, anropa.

Vad betyder bokstäverna?

En bokstav är ett element som bygger upp ett skriftsystem. Skriftsystem kan bland annat vara alfabet, abjad, abugida eller stavelseskrift. När man talar om bokstäver som ingående komponenter i ett skriftsystem brukar de associeras med symboler, vilket kan vara språktecken eller glyfer. Är svåra saker synonym?

Det finns inget slutgiltigt svar på denna fråga eftersom den är subjektiv. Vissa människor anser att svåra saker är synonymt med utmanande, medan andra anser att de är synonymt med omöjliga. I slutändan är det upp till individen att avgöra vad de anser vara svårt.

Vad betyder ordet palindrom?

En palindrom är ett ord, en fras, ett nummer eller en annan sekvens av enheter som kan läsas på samma sätt i båda riktningarna, med allmänna hänsynstaganden för justering av interpunktion och orddelare.

By Micki

Varför vill du bli bibliotekarie? :: Kan wifi hackas?
Användbara länkar