Hem > V > Vad Betyder Thunderbird?

Vad betyder Thunderbird?

Mozilla Thunderbird är en e-post- och usenetklient producerad och publicerad av Mozilla Foundation. Programmet bär sitt namn efter åskfågeln i nordamerikansk mytologi, och är fritt att ladda ner. Thunderbird 17.0 som det ser ut under Ubuntu.

Läs mer

Därmed, kan inte skicka mail thunderbird?

Det finns några möjliga orsaker till att du inte kan skicka e-post med Thunderbird.
En möjlighet är att dina kontoinställningar är felaktiga. För att åtgärda detta öppnar du Thunderbird och går till avsnittet "Kontoinställningar". Där kan du dubbelkontrollera att dina kontoinformationer är korrekta, inklusive användarnamn, lösenord och inställningar för inkommande/utgående server.
En annan möjlighet är att din internetleverantör blockerar port 25, som är standardporten för att skicka e-post. Om så är fallet kan du försöka ändra inställningarna för din utgående server så att du använder en annan port (t.ex. 587) eller använda en annan metod för att skicka e-post helt och hållet (t.ex. SMTP).
Slutligen är det också möjligt att det är något fel på själva Thunderbird. I så fall kan du försöka installera om programmet eller använda en annan e-postklient helt och hållet.

By Tiphanie

Hur använder man Windows File Recovery? :: Var ligger Arkiv i Outlook?
Användbara länkar