Hem > V > Vad Lagras I Mobilen?

Vad lagras i mobilen?

Om du vill ladda ned fler appar och mediefiler eller få telefonen att fungera bättre kan du frigöra utrymme på den. I lagringsutrymmet sparas data, som musik och foton. I minnet körs program, som appar och Android-systemet.

Läs mer

Hur lokaliserar man en mobil?

Hitta, låsa och rensa via webben

  1. Besök android.com/find och logga in på Google-kontot. Om du har flera telefoner klickar du på den borttappade telefonen högst upp på skärmen.
  2. En avisering skickas till den borttappade telefonen.
  3. Information om var telefonen finns visas på kartan.
  4. Välj vad du vill göra.
Hur vet man om man har spionprogram i mobilen? Hitta spionprogram i datorn och mobilen

Ett annat sätt du kan ta reda på om du har spionprogram android är att byta telefonabonnemang och byta ut SIM-kortet i mobilen. Sedan kan du prova ringa eller sms:a till ditt nya nummer från en annan telefon.

Hur vet jag om min telefon är buggad?

ex. en iPhone eller Android, finns det många gemensamma nämnare som kan ge dig en aning om huruvida din telefon har ett virus eller inte. Finns det appar som du inte känner igen? Tar batteriet slut snabbare än vanligt? Vilka appar är onödiga? Appar som jag brukar inaktivera:

  • Google Play Filmer.
  • Google Play Böcker.
  • Google Play Musik.
  • Google Play Tidningskiosk.
  • Google Drive.
  • Hanouts.
  • Duo.

Hur frigör man lagringsutrymme?

Gå bara till Inställningar och klicka på Lagring. Här finns en knapp som heter Frigör utrymme. Klicka på den och välj vad du vill radera. Här kan du enkelt radera temporära filer som du har i din nedladdningsmapp men du kan också enkelt se en lista över appar som du sällan använder och avinstallera alla med ett klick. Hur kan man se var en person befinner sig via Facebook? Öppna Facebook i mobilen och kör igång den nya funktionen "Places". Då kan du se vilka av dina vänner som befinner sig i närheten av dig själv just nu. Exempelvis om ni besöker samma konsert eller bar.

Vart befinner sig en person?

En ny gratistjänst i mobila versionen av Google Maps ser var dina vänner befinner sig just nu. Och till skillnad mot andra motsvarande tjänster så är den gratis. Det är ett nytt tillägg i Google Maps för mobiler som gör att du kan visa var du är och se vännernas position direkt i mobiltelefonen. Med detta i åtanke, kan man hitta en telefon som är avstängd?

Nej, du kan inte hitta en telefon som är avstängd.

Är jag övervakad?

Det finns inget säkert sätt att veta om du är övervakad, men det finns vissa tecken som kan tyda på att du är övervakad. Om du ofta ser konstiga bilar eller personer i ditt grannskap, eller om du får konstiga telefonsamtal eller brev, är det möjligt att du är övervakad. Om du har anledning att tro att du är övervakad bör du kontakta polisen.

By Dixil Helgren

Var spara alla bilder? :: Hur stor hårddisk klarar Windows 10?
Användbara länkar