Hem > V > Vad Ska Man Göra Om Mobilen Blir Svart?

Vad ska man göra om mobilen blir svart?

svartmen

Kontrollera att kabeln och laddaren fungerar.

  1. Testa dem med en annan enhet.
  2. Kontrollera att kabeln sitter ordentligt i bägge ändar.
  3. Kontrollera att det inte finns damm eller smuts i porten på telefonen.

Läs mer

Varför blir mobilen mörk?

Med mörkt tema eller inverterade färger kan du ändra skärmens bakgrund så att den blir mörk. Mörkt tema gäller för Android-systemets användargränssnitt och appar som stöds. Färgerna ändras inte i exempelvis videor. Inverteringen av färger påverkar allt på enheten, även sådant som videor och spel. Varför svartnar min iPhone? Om du vet att din mobil har tillräckligt med batteri men ändå bara visar en svart skärm, kan en laddning göra susen. Du bör se på skärmen att mobilen laddar, och när mobilen laddat upp några procent ska du kunna se din låsta hemskärm. Om du inte gör det, se till att din laddare fungerar eller testa en annan laddare.

Vill inte ha svart bakgrund iPhone?

Slå på Färgfilter

Öppna appen Inställningar och tryck sedan på Hjälpmedel > Skärm och textstorlek > Färgfilter. Du får se tre exempel på färgområden som hjälper dig att välja ett alternativ som passar dig.
Varför blir skärmen svart när jag ringer? Telefonen ska då bli svart i displayen så att du exempelvis av misstag inte råkar lägga på samtalet med kinden. Om du har ett fodral eller displayskydd som täcker för sensorn så kan du uppleva att det är svart fast du inte täcker för, det kan också ske om det kommit smuts för sensorn.

Varför slocknar inte skärmen?

Så håller du skärmen vaken på Android

Gå till Google Play Butik och hämta appen Screen On. Installera appen på din telefon. Appen kommer med en widget, så att du med ett klick kan aktivera den och hålla liv i skärmen.
Dessutom, varför blir min skärm mörk? Om nivåer på ljusstyrkan

Sensorn sänker ljusstyrkan i mörka omgivningar och ökar den i ljusa omgivningar. Funktionen Automatisk ljusstyrka är på som standard. När Automatisk ljusstyrka är på ser du att enhetens reglage för ljusstyrka rör sig när ljusförhållandena ändras.

Man kan också fråga hur gör man sin skärmen mörkare?

Tryck på ACTION MENU-knappen och välj [Bild] - [Avancerade inställningar] och justera [Ljusstyrka] eller [Kontrast]. Markera [Energisparläge] alternativet i [Ekoläge]. Om den är [Lågt] eller [Högt] blir skärmen mörkare. Följaktligen, hur får jag bort svart bakgrund på google?

Det finns flera sätt att göra detta. En metod är att ändra din bakgrundsfärg i inställningarna för din webbläsare. En annan metod är att använda en bakgrundsbild.

Dessutom, när iphone är helt svart?

När iphonen är helt svart är det förmodligen ett problem med skärmen eller batteriet. Om skärmen är svart och du hör ett pip när du trycker på knapparna betyder det att skärmen inte fungerar och du bör kontakta Apple för service. Om skärmen är svart och du inte hör något pip när du trycker på knapparna kan det bero på ett problem med batteriet. Prova att ladda iphonen och se om skärmen blir aktiv igen. Om det inte hjälper, kontakta Apple för service.

By Behl Schmuhl

Hur anger man i datorn vilket land man befinner sig i? :: Hur får man fram Paragraftecknet?
Användbara länkar