Hem > V > Var Ligger Läslistan?

Var ligger läslistan?

Hur man använder läslistan i Google Chrome. Att använda läslistan är detsamma som att bokmärka en webbsida. När detta skrivs är det tillgängligt i Chrome på desktop (Windows, Mac och Linux) och för iPhone och iPad. Tyvärr är funktionen inte på Android.

Läs mer

Var hittar jag min läslista?

Visa din läslista

Tryck på knappen Bokmärke och tryck sedan på knappen Läslista .
Och därefter, var hittar jag läslistan på min ipad? Spara automatiskt alla läslisteobjekt på iCloud för läsning när du inte är uppkopplad. Öppna Inställningar > Safari och slå på Spara automatiskt offline (under Läslista).

Hur sparar man bilder från internet på Mac?

Spara en del av eller allt på en webbsida i Safari på datorn

  1. I Safari på din dator kontroll-klickar du på bilden.
  2. Välj Spara bild till Hämtade filer, Spara bild som eller Lägg till bild i Bilder. Vissa bilder, t. ex. bakgrundsbilder, kan inte sparas.
Med detta i åtanke, hur får jag bort läslistan på mac? Ta bort en sida från läslistan: Kontroll-klicka på sidsammanfattningen i sidofältet och välj Ta bort objekt. Du kan även svepa åt vänster över sidsammanfattningen och klicka på Ta bort. Du kan även svepa längst till vänster tills sammanfattningen av sidan försvinner.

Följaktligen, hur tar man bort läslista på chrome?

Ta bort en sparad sida från läslistan

  1. Öppna Chrome-appen. på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer nere till höger Läslista .
  3. Svep åt vänster på sidan du vill ta bort. tryck på Radera.
Hur sparar man bilder från internet på datorn? Med Dropbox mobilapp kan du enkelt överföra foton mellan Apple- och Android-enheter eller obehindrat överföra dem till ditt skrivbord eller surfplatta. Du kan också skydda dina foton genom att spara dem i molnet eller till och med dela dem med familj och vänner.

Hur kopierar jag en bild på Mac?

Kopiera

  1. Tryck på Kommando-C.
  2. Eller välj Redigera > Kopiera i menyraden.
  3. Eller kontrollklicka (eller högerklicka) på det objekt som du har markerat och välj sedan Kopiera i genvägsmenyn.
På motsvarande sätt, var sparas bilder på mac?

Bilder på en Mac sparas vanligtvis i användarens mapp "Pictures", som finns i hemkatalogen. De kan också sparas på andra ställen, till exempel på skrivbordet eller i mappen "Downloads".

Hur får man bort bokmärken på Mac?

I Safari kan du ta bort bokmärken genom att gå till menyn "Bokmärken", välja "Redigera bokmärken" och sedan hitta det bokmärke du vill ta bort och välja knappen "-". I Chrome kan du ta bort bokmärken genom att gå till "Bookmarks Manager", välja det bokmärke du vill ta bort och sedan välja knappen "Delete".

By Buerger Marsolek

Hur sparar jag ett dokument i Teams? :: I vilken period ska omställningsstöd redovisas?
Användbara länkar