Hem > V > Vad Betyder Verifiera Ditt Konto?

Vad betyder verifiera ditt konto?

I syfte att skydda dig mot otillåten användning ber vi dig ibland att bevisa att du inte är en robot innan du kan skapa eller logga in på ett konto. Den extra bekräftelsen via telefon bidrar till att hindra spammare från att missbruka våra system.

Läs mer

Varför vill Google verifiera min ålder?

Bekräfta att du är tillräckligt gammal för att hantera ett eget konto. Om du uppfyller ålderskraven kan du verifiera din ålder med hjälp av en giltig legitimation. Du kanske även kan verifiera din ålder med hjälp av ett kreditkort. Om du använder ett kreditkort reserveras ett belopp tillfälligt. Är Google-konto och Gmail samma sak? Om du har Gmail har du redan ett Google-konto. Med ett Google-konto får du åtkomst till Googles produkter, som Drive, Dokument, Kalender med flera, utan kostnad. Så här loggar du in på ditt Google-konto (eller i en av Googles produkter):

Och en annan fråga, hur verifierar man sig på google-konto?

Du kan verifiera din identitet med Android-telefonen även om den inte är ansluten till internet.

  1. På Googles inloggningssida anger du ditt användarnamn och lösenord.
  2. Om skärmen Verifiera att det är du visas trycker du på Fler sätt att verifiera. Få en säkerhetskod på Android-telefonen.
  3. Följ anvisningarna på skärmen.
Följaktligen, hur bekräftar jag mitt instagram konto? Så här gör du:
  1. Gå in i Instagram-appen.
  2. Klicka ut menyn – "hamburgermenyn" med de de horisontella strecken längt upp till höger.
  3. Välj Inställningar längst ned i menyn och välj Begär verifiering.
  4. Fyll i formuläret med uppgifter om ditt namn, ditt kontonamn och ett sätt att identifiera dig eller ditt företag/varumärke.

Med hänsyn till detta, hur verifierar jag mitt samsung konto?

Tvåstegs verifiering är en förbättrad säkerhetsfunktion som skyddar ditt Samsung-konto från att nås av en främling. Vi har stärkt säkerheten genom att använda två olika autentiseringsfaktorer för att verifiera dina referenser: lösenordet och en extra säkerhetskod. Och därefter, varför måste man verifiera sin ålder på youtube? Mer specifikt ber Youtube nu användare att verifiera sin ålder genom att skicka in en bild på giltig legitimation eller kreditkort till Youtube som i sin tur får godkänna att du är gammal nog att se videor med våld, svordomar, droger eller sexuellt innehåll.

Med tanke på detta, varför måste jag verifiera ålder på youtube?

Ibland kanske inte innehållet bryter mot våra policyer, men det kan vara olämpligt för tittare under 18 år. I dessa fall kan vi sätta en åldersgräns på videon. Denna policy gäller för videor, videobeskrivningar, anpassade miniatyrer, livestreamar och alla andra produkter och funktioner på YouTube. Dessutom, hur ändra jag ålder på google-konto?

Det finns inget slutgiltigt svar på den här frågan eftersom det beror på de individuella kontoinställningarna. Några möjliga metoder för att ändra åldern på ett Google-konto är dock att redigera födelsedatumet i kontoinställningarna eller att kontakta Googles kundtjänst för att få hjälp.

Dessutom, måste man ha ett google-konto?

Nej, du behöver inte ha ett Google-konto för att använda Google Dokument.

By Stenger Newbhard

Vad är det för skillnad på SMS och mms? :: Vad ingår i kapitalbindning?
Användbara länkar