Hem > H > Hur Ser Man Meddelanden På Messenger?

Hur ser man meddelanden på Messenger?

Öppna Messenger och tryck på din profilbild längst upp till vänster. Tryck på Meddelandeförfrågningar. Från Meddelandeförfrågningar kan du göra följande: Svara för att öppna konversationen och få kontakt med den personen.

Läs mer

Med detta i åtanke, kan man dölja chattar på messenger?

Om du arkiverar en konversation döljs den från din inkorg tills nästa gång du chattar med den personen. Om du tar bort en konversation permanent tas meddelandehistoriken bort från din inkorg. Tryck på Chatt så visas dina konversationer. Svep åt vänster över konversationen som du arkivera. Man kan också fråga kan man stänga av sms? Inaktivera alla aviseringar under Standardinställningar. Aktivera Inkommande meddelanden. Stäng av ljudaviseringar när du skickar meddelanden: Inaktivera Spela ljud för utgående meddelanden.

Vad menas med göm notiser?

Välj info och aktivera "Göm notiser". Detta gör att du inte får några notiser om nya meddelanden för just den specifika konversationen, däremot kommer ju tyvärr fortfarande meddelandena fram till dig. Varför kommer SMS två gånger? Att du får samma SMS flera gånger beror inte på fel i telefonen utan i operatörens system.

Vad betyder banderoller på iPhone?

Känslig information från en viss app vill du kanske inte ska dyka upp som en så kallad banderoll på toppen av skärmen när någon annan använder din telefon. Då stängs detta enkelt av genom att ändra notisstil. Bockar vi ur Visa som banderoll kommer notiser från denna app aldrig dyka upp längst upp på skärmen. Hur hittar jag stör ej? Stör ejStör ejAndroid

Ändra inställningar för avbrott

  1. Öppna appen Inställningar på telefonen.
  2. Tryck på Ljud och vibration.
  3. Välj vad du vill blockera eller tillåta under Vad får avbryta Stör ej.

Följaktligen, varför står det att jag har tystat notiser?

Den där inställningen låter bara meddelanden veta om att du är i ett fokusläge eller inte. Det är något annat som hänger igen som får den att tro att du har tystat notiser. Hur får jag bort Stör ej på en kontakt?

Det finns inget säkert sätt att ta bort Do Not Disturb från en kontakt, eftersom funktionen är utformad för att vara en engångsinställning. Det finns dock ett par metoder som kan vara effektiva. En metod är att trycka länge på kontakten i fråga och välja "Redigera" från snabbmenyn. Härifrån kan du bläddra ner och hitta inställningen "Do Not Disturb". Tryck på knappen bredvid "Do Not Disturb" för att inaktivera den och tryck sedan på "Done" i det övre högra hörnet.
En annan metod är att öppna appen "Kontakter" och hitta kontakten i fråga. Tryck på kontakten för att öppna dess informationssida och tryck sedan på knappen "Redigera" i det övre högra hörnet. Scrolla nedåt och hitta inställningen "Stör inte" och tryck sedan på knappen bredvid för att inaktivera den. Tryck på "Klar" i det övre högra hörnet för att spara dina ändringar.
Om ingen av de här metoderna fungerar är det möjligt att kontakten har ställt in sina egna "Stör ej"-inställningar och att du inte kan åsidosätta dem. I det här fallet är den enda lösningen att be kontakten att stänga av Do Not Disturb för ditt nummer.

Man kan också fråga vart sparas sms på iphone?

Textmeddelanden på iPhone sparas i standardformatet för textmeddelanden, som är en branschgemensam standard. Formatet är känt som Short Message Service, eller SMS. Varje textmeddelande sparas i detta format på iPhone.

By Ewan Olliff

Varför kan jag inte uppdatera Windows 7? :: Varför kan jag inte ta emot SMS?
Användbara länkar