Hem > V > Varför Kan Jag Inte Ta Emot Sms?

Varför kan jag inte ta emot SMS?

Lös problem med att skicka eller ta emot meddelanden

Verifiera att Messages är inställt som standardapp för sms. Läs om att ändra standardapp för sms. Kontrollera om operatören stöder sms, mms eller RCS-meddelanden. Kontrollera om du har signal.

Läs mer

Följaktligen, hur hittar jag mina meddelande?

Kontrol lera mappen skräp post

  1. Gå till Start. och öppna E-post.
  2. Välj ditt konto under konto menyn till vänster.
  3. Om mappen skräp post inte visas under mappar väljer du mer.
  4. Om du hittar det saknade meddelandet i mappen skräp post högerklickar du på meddelandet och väljer Flytta till Inkorgen.
Dessutom, hur gör man så att sms inte syns på iphone? Peka på Notiser (1) och scrolla ned till Meddelanden (2). 2. Längst ned under inställningarna för meddelandenotiser finns alternativet Visa förhandsvisningar. Peka på det för att få möjligheten att helt stäng av förhandsvisningarna av meddelanden och SMS (Av).

Varför får jag inte SMS till min iPhone?

Prova att stänga av och på iMessage. Starta om mobilen och kolla om det finns några uppdateringar att hämta. Kontrollera att mobilens minne inte är slut. Gå till Inställningar > Meddelanden > Blockerade och kontrollera att kontakten inte finns med på blockeringslistan. Har tystade notiser iPhone? Dela din fokusstatus

När du väljer en fokusinställning kan du aktivera Dela fokusstatus så att appar visar, för dem som skickar dig meddelanden, att du har notiser tystade. Apparna vet bara att du har stängt av ljudet för notiser. Apparna vet inte vilken fokusinställning du har aktiverat så namnet delas aldrig.

Följaktligen, varför försvinner mina sms på iphone?

Det går i vissa fall att återställa nätverksinställningar, i andra fall går det att ladda ner en speciell app. Om du inte får några SMS på din iPhone efter att du uppdaterat till iOS 14 eller senare så kan du först prova att återställa nätverksinställningarna. Det är en riskfri åtgärd som inte tar bort några filer. Varför blir vissa SMS blå och andra gröna? De blå meddelandena skickas via iMessage medan de gröna skickas som vanliga SMS. Ett SMS skickas istället via din operatörs vanliga tjänst för meddelanden.

Varför kan jag inte ta emot mms på min Samsung?

Starta om din Samsung och kolla om det finns några uppdateringar att hämta. Kontrollera att du är ansluten till internet via ett mobildatanät eller Wi-Fi. Kontrollera att mobilens minne inte är slut. På motsvarande sätt, hur får man tillbaka meddelanden på iphone?

Det finns några sätt att återskapa raderade meddelanden på iPhone:
1. Använd en tredjepartsapp som Dr.Fone för att söka igenom din iPhone efter raderade meddelanden.
2. Återställ din iPhone från en tidigare iCloud- eller iTunes-backup.
3. Kontakta din operatör för att se om de har en säkerhetskopia av dina raderade meddelanden.

Med tanke på detta, hur får man tillbaka meddelande appen?

Det finns några sätt att få tillbaka meddelandeappen. Ett sätt är att gå till App Store och söka efter meddelandeappen. Ett annat sätt är att gå till Inställningar och leta efter meddelandeappen under listan över appar.

By Boykins Behan

Hur ser man meddelanden på Messenger? :: Vad ska man göra när appar kraschar?
Användbara länkar