Hem > K > Kan Inte Ta Emot E Post Windows Live Mail?

Kan inte ta emot e post Windows Live Mail?

Åtgärda synkroniseringsproblem med mobila enheter

Om du har problem med att ta emot eller skicka meddelanden från din mobila enhet kan du försöka ta bort enhetenOutlook.com alternativ. Logga in på Outlook.com på en dator.

Läs mer

Varför uppdateras inte min mail?

Kontrollera inställningarna på mobilen eller surfplattan

på enheten. Tryck på Användare och konton. Aktivera Synkronisera data automatiskt.
Följaktligen, varför kommer inte mail fram till mig? Kontakta din e-postleverantör eller kontrollera deras statussida för att se om de har problem med tjänsten. Fråga din e-postleverantör eller systemadministratör om du har aktiverat några säkerhetsfunktioner eller begränsningar, såsom tvåstegsverifiering, för ditt e-postkonto.

Är Outlook nere?

Om du har problem med att öppna Outlook.com kan du se status för Microsoft Office Online-tjänster hos Tjänstens hälsa-portalen. Om du har problem med att skicka eller ta emot e-post kan du läsa hur du åtgärdar synkroniseringsproblem för Outlook.com-e-post. Vad betyder synkronisera e-post? Du kan konfigurera ditt e-postkonto manuellt med IMAP i stället för Exchange ActiveSync. Det innebär att endast din e-post synkroniseras till din telefon, inte kalender eller kontakter.

Kan inte se mina mail i Outlook?

Gå till fliken Arkiv och välj Lägg till konto under Kontoinformation. Välj E-postkonto och ange ditt namn. Ange adressen och lösenordet för det e-postkonto som du vill lägga till. Ange lösenordet igen och välj Nästa. Vem är min e-postleverantör? Är du osäker på vem som är din e-postleverantör? Titta på din e-postadress. Ordet direkt efter @-symbolen är normalt din e-postleverantör.

På motsvarande sätt, varför fastnar mina mail i utkorgen?

Skulle tro att du behöver ändra port på för utgående mail (Smtp). I stort sett alla operatörer blockar port 22 som standard. Kolla med ditt företag vad du ska köra med istället. När det gäller inställningar i din klient så får du nog tala om vilken klient du använder. Hur lång tid tar det att få ett mail?

"Hur lång tid tar det att få ett e-postmeddelande?"
Svaret på denna fråga beror på ett antal faktorer, bland annat avsändarens internetuppkoppling, mottagarens internetuppkoppling, e-postens storlek och antalet e-postservrar mellan avsändaren och mottagaren. I allmänhet tar det dock oftast bara några sekunder för ett e-postmeddelande att levereras.

Dessutom, varför fungerar inte min outlook?

Om du har problem med ditt Outlook-konto finns det några saker du kan kontrollera för att försöka lösa problemet. Kontrollera först att du använder rätt e-postadress och lösenord för att logga in. Om du har glömt ditt lösenord kan du återställa det genom att gå till Outlooks webbplats. Om du fortfarande har problem kan du försöka felsöka ditt konto genom att följa instruktionerna på Outlooks webbplats.

By Marilou Aievoli

Kan inte skicka mail bara ta emot? :: Varför blir det mms när jag skickar SMS?
Användbara länkar