Hem > V > Varför Skickar Min Iphone Flera Sms?

Varför skickar min iPhone flera SMS?

Felet kan ligga i mobilens mjukvara nämligen, specifikt i kommunikationen för att skicka SMS där din mobil kommunicerar till SMS centralen om att leverera ett meddelande flera gånger.

Läs mer

Man kan också fråga varför får jag inga notiser från meddelande?

Ställa in platsbaserade notiser

Gå till Inställningar > Integritet > Platstjänster och tryck sedan på en app för att stänga av eller aktivera notiser baserat på din plats.
Med detta i åtanke, varför tystar man notiser? Användning. När du får en notis varnar din Polar-enhet dig diskret genom att vibrera. När du får ett samtal kan du välja att besvara, tysta eller avböja det. Funktionen Tysta innebär enbart att du tystar din Polar-enhet, den tystar inte din telefon.

Varför kommer det dubbla SMS?

Enligt en medlem på Swedroid verkar problemet med dubbla sms vara kopplat till VoLTE. Om ni har detta problem kan ni testa att inaktivera VoLTE och se om det löser problemet. Vad menas med meddelandecentral? För att göra SMS-inställningar i telefonen behöver du ett meddelandecentralsnummer, vilket du får av nätoperatören. Ofta sker inställningen automatiskt när du sätter in ett nytt SIM-kort i telefonen. Utan meddelandecentralsnumret kan du inte skicka eller ta emot SMS.

Man kan också fråga får felmeddelande när jag skickar sms?

Lös problem med att skicka eller ta emot meddelanden

Verifiera att Messages är inställt som standardapp för sms. Läs om att ändra standardapp för sms. Kontrollera om operatören stöder sms, mms eller RCS-meddelanden. Kontrollera om du har signal.
Hur kan man se om någon läst ett SMS iPhone? Håll fingret intryckt och svep försiktigt åt vänster. Längst ut på högerkanten uppenbarar sig nu de exakta tiderna när ett meddelande skickades eller togs emot. 3. För att inte visa tiderna längre släpper du bara fingret från skärmen varpå meddelandena återigen visas utan tidsangivelserna.

Vad är leveransrapport SMS?

När funktionen leveransrapporter är på visas texten "Levererat" för de meddelanden som har levererats. Var denna information till hjälp? Varför var informationen inte till någon nytta? Får inte SMS avisering Samsung?

Det finns några saker som kan orsaka det här problemet. Kontrollera först att du har den senaste programuppdateringen för din telefon. Ibland kan meddelanden fördröjas eller blockeras om du har ett föråldrat operativsystem.
Kontrollera sedan dina meddelandeinställningar för att se till att SMS-meddelanden är aktiverade. Ibland kan de stängas av av misstag.
Om du fortfarande inte får SMS-meddelanden är det möjligt att din operatör har ett avbrott. Kontakta din operatörs kundtjänst för att kontrollera statusen på deras nätverk.

Med detta i åtanke, hur kan man se gamla notiser?

Det finns några sätt att visa gamla anteckningar. Ett sätt är att gå till avsnittet "Anteckningar" på Facebooks webbplats och klicka på länken "Mer". Då kommer du till en sida där du kan visa alla dina anteckningar. Ett annat sätt är att söka efter termen "anteckningar" i sökfältet på Facebooks webbplats. Då får du upp en lista över alla dina anteckningar. Du kan också visa gamla anteckningar genom att klicka på länken "Anteckningar" i den vänstra sidofältet på Facebooks webbplats.

By Borden Chant

Vad behöver jag för att öppna PDF filer? :: Hur vet jag om någon tagit bort mig på WhatsApp?
Användbara länkar