Hem > H > Hur Kan Man Se De Mest Gillade Bilderna På Instagram?

Hur kan man se de mest gillade bilderna på Instagram?

Använder du bilddelningstjänsten Instagram och vill kolla in vilka av dina nio bilder som dina följare gillat mest under året så finns nu tjänsten "Best nine" som kan ta fram statistik över det.

Läs mer

Kan man gömma sig på Messenger?

Klicka på kugghjulet i övre vänstra hörnet. Klicka sedan på Inställningar. Här finns ett reglage med texten Visa när du är aktiv. Klicka på reglaget för att stänga av funktionen. På motsvarande sätt, vill inte visa att jag är aktiv på messenger? 1. Klicka på "Personer" i menyn längst ner. 2. Klicka dig sedan vidare på "Aktiv".

Dessutom, varför säger facebook att jag är offline?

Tanken är att kunna ge en bättre upplevelse även när du inte är online för de i världen som saknar bredband, säger Facebook. En annan förändring är att nyhetsflödet kommer att anpassas till trassliga 2G-uppkopplingar – även utan täckning kommer flödet att se prydligt ut, och redan inlästa länkar kommer kunna läsas. Följaktligen, hur tar man bort sidor man gillar på facebook? Hur slutar jag att gilla en Facebook-sida?

  1. Gå till sidan genom att trycka på sidans namn i ditt nyhetsflöde eller genom att söka efter den.
  2. Tryck på Gillar nedanför sidans omslagsbild.
  3. Tryck på Sluta gilla.

Hur gör man gilla hjärtan på Facebook?

Genom att peka på gillaknappen kan du nu, förutom att göra tummen upp, älska med ett hjärta eller uttrycka dig med fyra olika emojis. Hur svarar man på en kommentar på Facebook? Hur svarar jag på kommentarer i inlägg på min Facebook-sida?

  1. Bläddra längst ned på Facebook och tryck på Dina sidor.
  2. Gå till din Sida och sedan till kommentaren.
  3. Tryck på Svara under kommentaren.
  4. Skriv ditt svar och tryck på Svara.

Med tanke på detta, hur kan man se vad andra gillar på instagram?

Se vad dina vänner gillar!

Det kan du enkelt kolla! Klicka på hjärtikonen i menyfältet längst ner. Högst upp kan du sedan välja att klicka på alternativet Följer. Då ser du vad personer som du följer är inne och gillar!
Och en annan fråga, kan man se sin aktivitet på instagram?

Ja, du kan se din aktivitet på Instagram. Det gör du genom att gå till din profilsida och klicka på fliken "Aktivitet". Där visas all din senaste aktivitet, inklusive de inlägg och kommentarer du har gjort, de personer du har följt och de personer som har följt dig.

Hur gör man för att gilla på Instagram?

För att gilla ett inlägg på Instagram trycker du helt enkelt på hjärtikonen under inlägget.

By Ky Rinks

Vad är Spegelskrift? :: Hur mycket kostar LinkedIn?
Användbara länkar