Hem > V > Vad Är Systemappar?

Vad är Systemappar?

Systemappar är förinstallerade appar som Klocka och Kalkylator för Android eller FaceTime och iTunes Store för iOS. Många av dessa appar kan inte avinstalleras, men du kan tillåta eller blockera åtkomsten till dem.

Läs mer

Vad betyder Google Play tjänster kraschar gång på gång?

Problemet härrör från en felaktig uppdatering av Android System WebView, som gör att webbinnehåll kan läsas in i en app. Android System WebView är en viktig del av Android som många andra appar är beroende av. Lösningen är att uppdatera Android System WebView. Man kan också fråga varför stoppas google play tjänster? Steg 3: Rensa cacheminnet och data i Play Butik

På så sätt blir appen som ny, vilket kan lösa problemet. på en telefon eller surfplatta med Android. Visa alla appar. Rensa cacheminne.

Vad ingår i Google Play?

Google Play finns förinstallerat på de flesta Android OS-enheter vilket ger användaren möjligheter att ladda ner olika applikationer skapade av Google eller tredjepartsutvecklare. Det kan även användas till att söka och läsa information om olika applikationer. Vilka appar är onödiga? Appar som jag brukar inaktivera:

  • Google Play Filmer.
  • Google Play Böcker.
  • Google Play Musik.
  • Google Play Tidningskiosk.
  • Google Drive.
  • Hanouts.
  • Duo.

Och därefter, hur tar jag bort oönskade appar?

appar

Radera appar som du har installerat

  1. Öppna Google Play Butik-appen .
  2. Tryck på profilikonen uppe till höger.
  3. Tryck på Hantera appar och enheter. Hantera.
  4. Tryck på namnet på den app du vill ta bort.
  5. Tryck på Avinstallera.
Och därefter, varför kraschar google play tjänster? Ett alternativ. På Twitter svarar Google själva att en alternativ åtgärd kan vara att hålla in av- och på-knappen i 30 sekunder för att starta om och sedan prova igen. Google har även bekräftst till Android Central att de är medvetna om problemet och at de jobbar på att ta fram en lösning.

Med detta i åtanke, vad menas med att en app kraschar?

Om problemet med appen kvarstår efter en tvingad avslutning kan du behöva kontakta apputvecklaren. Läs mer om hur du kontaktar utvecklaren. Du kan vanligtvis rensa en apps cacheminne och data via appen Inställningar på telefonen. Inställningarna kan variera beroende på telefon. Med detta i åtanke, Är det något fel på google?

Det finns inget universellt svar på den här frågan, eftersom det beror på individuella preferenser och åsikter. Vissa kan dock hävda att Google inte är perfekt, eftersom det ibland kan ge felaktiga eller irrelevanta resultat. Dessutom kan vissa personer invända mot Googles metoder för datainsamling, vilket kan ses som ett integritetsintresse.

Kan inte ladda ner alltid öppet?

Det kan finnas flera orsaker till att dina nedladdningar inte öppnas. En orsak kan vara att filen du laddar ner är skadad. En annan orsak kan vara att du inte har rätt program för att öppna filen. Om du till exempel försöker ladda ner en PDF-fil måste du ha Adobe Reader installerad på din dator för att kunna öppna den. Om du inte har programmet installerat kan du ladda ner det gratis från Adobes webbplats.

By Gilly Cordoza

Är JBL hörlurar bra? :: Vilken DNS server ska jag använda?
Användbara länkar