Hem > V > Var Finns Pst?

Var finns PST?

Outlook-datafiler (. pst) som skapas med hjälp Outlook 2013 eller Outlook 2016 sparas vanligtvis på datorn i mappen Dokument\Outlook-filer.

Läs mer

Folk frågar också hur öppnar man en pst fil?

Öppna en Outlook-datafil (.pst)

  1. Välj Arkiv > Öppna & exportera > öppna Outlook datafil. Obs!: Beroende på hur du konfigurerat Outlook öppnas troligen den mapp där . pst-filen finns automatiskt.
  2. Markera Outlook-datafil (. pst) och välj sedan Öppna.
  3. När du öppnar Outlook (. pst) visas filen i mappfönstret.
Med detta i åtanke, kan inte öppna outlook datafil? Outlook inte kan öppna datafilen

Hitta Outlook-datafilerna
  • Välj Arkiv > Kontoinställningar > Kontoinställningar.
  • Välj fliken Datafiler.
  • Alla Outlook-datafiler (. pst) och offlinedatafiler (. ost) visas tillsammans med namnet på kontot som filerna är associerade med.

Följaktligen, var sparas pst filer?

Outlook-datafiler (. pst) sparas på datorn i mappen Dokument\Outlook-filer. Äldre meddelanden och objekt som du inte använder regelbundet kan arkiveras i en Outlook-datafil (. pst). Och en annan fråga, var lagras mail i outlook? Outlook-datafiler (. pst) som skapats med Outlook 2010 sparas på datorn i mappen Dokument\Outlook-filer. Om du använder Windows XP skapas de här filerna i mappen Mina dokument\Outlook-filer.

Följaktligen, hur hittar man arkiv i outlook?

Du hittar den i mapplistan i Outlook. Om du inte ser mappen och du använder Outlook 2016 eller Outlook för Microsoft 365 går du till Arkiv > Office-konto > Uppdateringsalternativ > Uppdatera nu. Varför kan jag inte öppna Word? Om ett Office-program, exempelvis Word eller Excel, inte fungerar som det ska går det ibland att lösa problemet genom att starta om programmet. Om den lösningen inte fungerar kan du försöka reparera programmet. När du är klar kan du behöva starta om datorn.

Varför svarar inte Outlook?

Starta Outlook i felsäkert läge för att korrigera skärmen "Bearbetning" Om Outlook slutar svara i en skärm som visar "Bearbetning", kan du stänga Outlook, starta det i felsäkert läge och sedan stänga och öppna det igen på normalt sätt för att korrigera problemet. Stäng Outlook. Varför kan jag inte skriva i Outlook?

Det finns några anledningar till att du inte kan skriva i Outlook. En anledning kan vara att du inte har en aktiv internetanslutning. En annan orsak kan vara att programmet Outlook inte är öppet. Om Outlook-programmet är öppet men du ändå inte kan skriva kan det bero på att du inte befinner dig i rätt fönster. Om du till exempel försöker skriva ett nytt e-postmeddelande men befinner dig i kalendervyn kan du inte skriva.

Hur uppdaterar jag min Outlook?

Öppna Outlook.
Klicka på fliken Filer.
Klicka på Office-konto.
Under Produktinformation klickar du på Uppdateringsalternativ.
Klicka på Uppdatera nu.

By Hendry

Vilket programmeringsspråk är lättast att lära sig? :: Varför får jag inte upp Nvidia kontrollpanel?
Användbara länkar