Hem > r > Är Youtube En Plattform?

Är YouTube en plattform?

YouTube är en kanal – en alldeles utmärkt kanal i många avseenden, kanske till och med en av den bästa för vissa typer av innehåll, främst då det är en enormt stor social plattform och världens näst största sökmotor.

Läs mer

Finns det något alternativ till YouTube?

Vimeo. Vimeo har inofficiellt profilerat sig som ett adekvat alternativ till YouTube eftersom den erbjuder i mån av tycke och smak samma funktionalitet och prestanda som konkurrenterna. Här hittar du en uppsjö av kostnadsfritt innehåll, samtidigt som du även kan nyttja deras innehållsrika on-demand-tjänst. Hur delar man en video? Dela videor och kanaler

  1. Börja titta på en video på youtube.com.
  2. Klicka på Dela under videon.
  3. En panel öppnas, och på den ser du olika delningsalternativ: Sociala nätverk: Klicka på någon av ikonerna för sociala nätverk (till exempel Facebook eller Twitter) om du vill dela videon där.

På motsvarande sätt, hur skickar man en video som är för stor?

Det enklaste sättet att dela stora filer brukar vara att använda en molntjänst, till exempel Microsoft Onedrive eller Google Drive. Om du laddar upp en fil i någon av dessa tjänster lagras den på en server hos Microsoft eller Google – och du kan dela den med vem du vill. Hur delar man en film? Viktigt!

  1. Öppna photos.google.com på datorn.
  2. Placera markören över ett foto eller en video och klicka på Välj .
  3. Om du vill skicka en länk klickar du på Dela .
  4. Välj hur du vill dela länken. Om du vill dela en länk klickar du på Skapa länk. Om du vill dela via andra appar väljer du önskad app.

Därmed, får man dela youtubeklipp?

Hur får jag tillåtelse att använda någon annans innehåll i min video? Om du tänker ha med upphovsrättsskyddat material i en video behöver du oftast söka tillstånd först. YouTube kan inte ge dig något sådant tillstånd, och vi kan inte hjälpa dig att hitta de parter som kan ge dig det. Och en annan fråga, hur stora filer kan man mejla? Storleksgräns för bilagor

Du kan skicka bilagor på upp till 25 MB. Om du bifogar mer än en fil kan deras sammanlagda storlek inte vara större än 25 MB. Om filen är större än 25 MB lägger Gmail automatiskt till en Google Drive-länk i meddelandet i stället för att bifoga filen.

Dessutom, hur långa videor kan man skicka på whatsapp?

Du kan skicka dokument på upp till 100 MB, så det är lätt att överlämna vad du vill till vem du vill. Man kan också fråga hur komprimerar man en video?

Det finns många sätt att komprimera en video. En vanlig metod är att använda en codec, som är ett program som kodar och avkodar digitala data. codecs kan vara förlustbringande, vilket innebär att vissa data går förlorade under komprimeringsprocessen, eller förlustfria, vilket innebär att inga data går förlorade.

Därefter, varför kan jag inte skicka videor på sms?

Svaret på denna fråga beror på några faktorer. Kontrollera först med din operatör om de har stöd för att skicka videor via SMS. Om de inte gör det kommer du inte att kunna skicka videor via SMS. Även om din operatör har stöd för att skicka videor via SMS kan kvaliteten på videon försämras när den skickas via SMS. Tänk slutligen på att vissa telefoner har en gräns för hur stora filer som kan skickas via SMS, så din video kan behöva vara mindre än en viss storlek för att kunna skickas via SMS.

By Paxton

Vad är Quick support? :: Hur många dpi behövs?
Användbara länkar