Hem > V > Vad Är Detaljspecifikation?

Vad är detaljspecifikation?

Med detaljspecifikation kan du se på din faktura vem, när, hur länge du har ringt och vad samtalen har kostat.

Läs mer

Dessutom, kan man se samtalshistorik comviq?

Finns inga gratisalternativ för att få fram loggad trafik till/från ett abonnemang - om man inte har inside kontakt med någon som arbetar hos just den operatören. Man kan tom se i vilket område, i bättre fall nerskalat till 3m vart en telefon befinner sig. Därefter, kan man se samtalstid iphone? Visa samtalstid och mobildataanvändning

Öppna Inställningar > Mobilnät. Se Visa eller ändra mobildatainställningar på iPhone.

Hur länge har jag pratat i telefon iPhone?

Tittar du under Senaste i appen Telefon ser du bara de 100 senaste samtalen (inkommande och utgående). Men faktum är att Iphone kan lagra över 1 000 samtal. Du kan se detta genom att radera enskilda samtal från listan. Hur många gånger om dagen kollar man mobilen? Och däremellan är det ungefär 150 gånger som en normal smartphoneanvändare använder sin telefon till icke telefonerande, säger han. Man kan med en blinkning åt gamla bilbanners säga att smart-mobil-användare gör det 150 gånger per dygn. Alltså att man tar fram den och tittar på den eller klickar på den.

Hur länge får man spara inspelade samtal?

Samtal som spelas in med Call Recording Pro kan lagras i upp till sju år. All inspelning av samtal kan hittas i en användarvänlig portal där du enkelt kan söka efter samtal enligt olika parametrar, exempelvis telefonnummer, datum, tidpunkt och eller samtalslängd. Följaktligen, hur kan man kolla upp telefonnummer? Hittar du inget med Swish, Eniro eller Hitta kan du ta hjälp av Google. Rör det sig om ett telemarketingföretag eller en bedragare är chanserna stora att det finns information om telefonnumret på internet.

Följaktligen, hur länge sparar telia webbhistorik?

Vi sparar aldrig data längre än vi behöver. Viss data slängs direkt, annan sparas olika lång tid beroende på vad uppgifterna ska användas till och våra skyldigheter enligt lag. Kunddata sparas så länge du är kund hos Telia och därefter som längst 24 månader efter det att avtalsförhållandet upphört. Dessutom, kan man se om någon pratar i telefon?

Det finns inget säkert sätt att se om någon pratar i telefon, men det finns några ledtrådar som kan tyda på att någon pratar i telefon. Om någon till exempel pratar med låg röst eller om han eller hon hela tiden tittar på sin telefon kan det vara så att han eller hon pratar i telefon.

Med tanke på detta, när står det användare upptagen?

Om en användare för närvarande har ett samtal eller har ett annat samtal i vänteläge visas statusen "upptagen". Detta indikerar att användaren inte är tillgänglig för att ta emot ett annat samtal.

By Edny Horning

Vilka medier är trovärdiga? :: När ska det vara FOGE s?
Användbara länkar