Hem > r > Är Nvidia Geforce Gtx 1660 Super Bra?

Är Nvidia GeForce GTX 1660 super bra?

GeForce GTX 1660, 1660 Ti och 1660 Super är alla byggda med NVIDIA Turing™-arkitektur. GTX 1660 är ett grafikkort i övre medelklass som klarar av de flesta spel och är även startpunkten om du vill köra lite VR. Vill du streama medan du spelar är GTX 1660 ett bra och prisvärt val.

Läs mer

Med hänsyn till detta, vilket grafikkort till videoredigering?

De bästa grafikkorten för videoredigering 2021

  1. Nvidia GeForce RTX 3060 Ti. Det bästa grafikkortet för videoredigering, om du hittar ett!
  2. Nvidia GeForce GTX 1660 Super. Det bästa budgetgrafikkortet för videoredigering.
  3. Nvidia GeForce RTX 3080.
  4. AMD Radeon RX 5700XT.
  5. Nvidia Quadro RTX 4000.
Och en annan fråga, hur väljer jag grafikkort? Ett stort grafikminne är särskilt viktigt om du ska spela i hög upplösning då texturerna som används sparas i minnet. Det blir allt vanligare att moderna spel kräver högre vram, så vill du framtidssäkra ditt grafikkort bör du satsa på ett med stort grafikminne. Detsamma gäller om du jobbar i grafiskt krävande program.

Och därefter, när kommer grafikkort bli billigare?

Priserna för Nvidia och AMD:s hårdvara fortsätter klättra stadigt nedåt till mer normala nivåer under 2022. Foto: NvidiaNvidias RTX 30-serie. Enligt den tyska återförsäljaren 3D Center så har priserna på grafikkort i snitt minskat med 13 procent under april. På motsvarande sätt, vad är det för skillnad på gtx och rtx? RTX is more advanced than GTX. RTX cards support ray tracing, so I guess that's what the "R" is for, but I think it's mostly NVIDIA's marketing division wanting a new brand to throw around.

Hur mycket kostar GTX 1660 Super?

Prisnivån på Geforce GTX 1660 Super börjar på 229 USD, vilket med dagens svaga krona översätts till 2 799 kronor inklusive moms. Vid den nivån kan modellen anses som ett bra köp för spelande i 1080p vid förhållandevis höga grafikinställningar. På motsvarande sätt, vad krävs för videoredigering? Att arbeta med videoredigering är krävande och arbetet är beroende av minnet som finns på datorn. För att kunna videoredigera bör du minst ha 8 GB minne på din dator, men gärna mer. För att redigera HD-filmer rekommenderar jag dig att ha minst 16 GB minne, och för 4K-filmer 32 GB minne.

Vilken dator är bäst för videoredigering?

Ett av de andra bästa alternativen för krävande videoredigering är ThinkPad X13 Yoga Gen 2. Denna bärbara 2-i-1-dator har den senaste Intel Core i7-processorn med vPro-processor och ett integrerat Intel Iris Xe-grafikkort. Med hänsyn till detta, vilket redigeringsprogram är bäst?

Det finns inget slutgiltigt svar på den här frågan eftersom det beror på personliga preferenser och projektets specifika behov. Vissa föredrar att använda Adobe Photoshop på grund av dess många olika funktioner och möjligheter, medan andra föredrar enklare program som GIMP eller Paint.NET på grund av deras användarvänlighet. I slutändan är det upp till individen att avgöra vilket redigeringsprogram som är bäst för dem.

Och en annan fråga, vad menas med att ett grafikkort är integrerat?

Integrerad grafik innebär att grafikprocessorn (GPU) är integrerad i CPU:n eller moderkortet, istället för att vara ett separat kort som ansluts till moderkortet. Många moderna CPU:er har integrerade GPU:er, som kan hantera grundläggande grafikuppgifter men som inte lämpar sig för spel eller andra krävande tillämpningar.

By Hecht

Varför visas PDF som Chrome? :: Vilka kablar klarar 144Hz?
Användbara länkar