Hem > K > Kan Bibliotekskort Gå Ut?

Kan bibliotekskort gå ut?

Bibliotekskortets giltighetstid. För vuxna är bibliotekskortet giltigt i tre år. Barnbibliotekskort gäller tills barnet fyllt 18 år. Om giltighetstiden för ditt bibliotekskort har gått ut kan du besöka biblioteket för att förnya det.

Läs mer

Måste man lämna tillbaka boken på samma bibliotek?

Du behöver inte lämna tillbaka på samma bibliotek som du har lånat. Kan man låna böcker utan bibliotekskort? Du måste låna den med ditt eget bibliotekskort. Det enda sättet att låta någon annan låna reserverade böcker åt dig är att ge dem dina uppgifter, alltså ditt kort eller personnummer samt din pin-kod.

Och en annan fråga, kan man lämna tillbaka böcker när biblioteket är stängt?

När biblioteket är stängt finns det möjlighet att lämna böcker i en låda utanför entrén i trapphuset. Du behöver ha JU-kort och kod för att komma in i huset efter stängningstid. Observera att böcker som lämnas i lådan efter bibliotekets stängning blir återlämnade först dagen efter. Hur man kan låna en bok på biblioteket? Du kan välja att läsa eller lyssna strömmande uppkopplad mot internet, eller att ladda ner boken. Om du vill låna och läsa en e-bok på din smarta telefon eller din surfplatta är det enklaste sättet att göra det i vår app Biblio. Du kan också låna e-böcker och läsa på din dator eller ladda ner till din läsplatta.

Hur får man gratis böcker?

ljudböcker gratis

Då kan du provlyssna gratis via Sveriges största ljudbokstjänster.

  1. Skaffa lånekort hos ditt bibliotek.
  2. Ladda ner appen Biblio eller logga in på bibliotekets webbplats.
  3. Låna ljudböcker i appen eller på webbplatsen.
  4. Lyssna i appen, online eller offline.
Folk frågar också hur mycket kostar det att ha bookbeat? Du kan välja mellan tre olika paket och hitta det som passar bäst för dig. För 99 kr per månad kan du med vårt Basic-paket lyssna upp till 20 timmar i månaden. Med Standard för 149 kr/månad får du ända upp till 100 timmars lyssning och med Premium för 199 kr/mån får du tillgång till obegränsad lyssning och läsning.

Var kan jag ladda ner böcker gratis?

12 webbplatser för att ladda ner valfri bok gratis PDF som Library Genesis

  1. Google. Genom att tillhandahålla de mest omfattande online-resurserna är Google den största sökmotorn på jorden.
  2. Free-Ebooks.net.
  3. Internet Archive Books.
  4. Bookboon.
  5. PDF Drive.
  6. Manybooks.
  7. PDF Search Engine.
  8. BookFi.
Följaktligen, hur loggar man in på biblio appen?

Jag antar att du menar Bibliocommons-appen:
För att logga in i Bibliocommons-appen måste du skapa ett konto och sedan logga in med ditt användarnamn och lösenord. När du har ett konto kan du logga in genom att gå till appens huvudsida och klicka på knappen "Logga in". När du har loggat in kan du få tillgång till alla appens funktioner.

Därefter, hur lämnar man tillbaka en bok på biblio?

För att återlämna en bok till biblioteket måste du ta med boken till bibliotekets reception och tala med en anställd. Personalen kommer sedan att checka in boken och behandla din återlämning.

By Krisha Kalberg

Kan man lämna tillbaka böcker på ett annat bibliotek? :: Hur många ljudböcker får man låna?
Användbara länkar