Hem > H > Hur Många Visningar Brukar Man Få På Blocket?

Hur många visningar brukar man få på Blocket?

Den som lägger in en annons kan se hur många besökare han/hon haft via sitt konto.

Läs mer

Följaktligen, hur säker är blocketbetalning?

– Vi har ett aktivt säkerhetsarbete och granskar samtliga annonser som läggs upp och gör löpande kontroller av annonser och användare. Det vi gör med både Blocketbetalning och Blocketpaketet är ju att i transaktionsfasen se till att båda parter är verifierade, säger Tero Marjamäki. Man kan också fråga kan man se gamla annonser på blocket? Ni kan själva inte hitta en raderad annons efter 60 dagar, men ni kan när som helst höra av er till oss så kommer vi hjälpa er att ta fram annonsen ni söker! Vill ni hitta en raderad företagsannons från Blocket? Hör av er till oss på [email protected] så hjälper vi er med detta!

Folk frågar också hur gammal måste man vara för att sälja på blocket?

För att ingå avtal om Tjänsterna måste du vara 18 år gammal eller ha målsmans godkännande. Tjänsterna tillhandahålls inte till personer eller företag som tidigare har brutit mot Användarvillkoren, tidigare av Blocket tillhandahållna villkor eller lagar och regler. Hur man loggar in på Blocket? Hur loggar jag in på mitt Blocketkonto?

  1. Klicka på Logga in högst upp i högra hörnet.
  2. Skriv in den mailadressen som är kopplad till ditt Schibsted-konto.
  3. Du ser enkelt att du är inloggad genom att ditt namn visas längst upp till höger.

Hur lägger man in en annons på Blocket?

Du kan välja att publicera din annons i galleriet när du lägger upp din annons och du kan även närsomhelst efter att din annons publicerats uppdatera den till en gallerietannons. Genom att förnya annonsen hamnar din annons högst upp i sökresultatet. Kan man ringa till Blocket? Vår kundservice finns tillgänglig varje dag och hjälper gärna till innan affären genomförs om ni har några frågor. Intresserade svarar via Meddelanden. Lägger du in telefonnummer kan de även ringa. För 10 kr kan du välja ett tillfälligt nummer.

Med detta i åtanke, varför visas inte mitt telefonnummer på blocket?

För att göra det ännu tryggare att köpa och sälja grejer tar vi bort möjligheten att visa telefonnummer i annonser. Varför tas telefonnummer bort? Vi tar bort möjligheten att visa ditt telefonnummer i annonser för att öka säkerheten och göra det svårare att utsätta våra användare för bedrägeriförsök. Hur anmäler man någon på Blocket?

Om du anser att någon bryter mot Blocket-reglerna kan du rapportera dem genom att klicka på knappen "Rapportera" på deras annons. När du klickar på knappen kommer du att bli ombedd att välja en anledning till varför du anmäler användaren. När du har valt en anledning kommer du att bli ombedd att lämna ytterligare information om användaren. När du har skickat in rapporten kommer Blocket att undersöka användaren och vidta lämpliga åtgärder.

Hur blir man av med Schibsted?

Det finns inget universellt svar på den här frågan, eftersom det bästa sättet att bli av med Schibsted kan variera beroende på den enskilda individens situation. Några metoder för att bli av med Schibsted är dock att radera Schibstedkontot, avregistrera sig från Schibsteds e-post och blockera Schibsteds webbplats.

By Blossom

Kan man bluffa med Swish? :: Hur lång uppsägningstid har jag som hyresgäst?
Användbara länkar