Hem > H > Hur Skapar Man Ett Blocketkonto?

Hur skapar man ett Blocketkonto?

I våra appar gör du på nedan sätt:

  1. Klicka på Logga in längst ned i det högra hörnet eller Meny-symbolen längst upp i vänstra hörnet.
  2. Klicka sedan på Skapa konto.
  3. Fyll i den e-postadress som du vill koppla till ditt konto samt ett lösenord.
  4. Kolla sedan din inkorg där du ska ha fått ett mail från oss på Blocket.

Läs mer

Hur raderar man Blocketkonto?

För att radera ditt Blocketkonto, gör enligt följande:

  1. Gå till kontoinställningar.
  2. Scrolla ned till "Min användardata" och "inställningar & dataskydd"
  3. Klicka sedan på "Radera ditt Blocketkonto"
Måste man ha ett konto för att sälja på Blocket? Observera att du behöver ha ett användarkonto på Blocket för att kunna skicka meddelanden och läsa meddelanden som skickats till dig av andra användare.

Varför kan jag inte komma in på Blocket?

- Har du problem med att logga in? Då dessa typer av problem uppstår så är rensa cache och cookies i din dator ett bra första steg att testa för att se om det löser ditt problem! För att rensa cache och cookies i sin dator så följer du dessa steg beroende på vilken webbläsare du har. Därmed, hur blir man av med schibsted? Gå till Schibsted-konto och välja Integritet. Längst ner på sidan klickar du på Ta bort mitt konto. När du raderar ditt Schibsted-konto, tänk på att all historik och alla annonser kopplade till detta konto också kommer raderas. Det är inte möjligt att radera ett konto med aktiva prenumerationer.

Och därefter, hur man loggar in på blocket?

Hur loggar jag in på mitt Blocketkonto?

  1. Klicka på Logga in högst upp i högra hörnet.
  2. Skriv in den mailadressen som är kopplad till ditt Schibsted-konto.
  3. Du ser enkelt att du är inloggad genom att ditt namn visas längst upp till höger.
Vad är ett Schibsted konto? Schibsted-kontot har tagits fram för att säkerställa en gemensam, enkel och trygg inloggning för alla Schibsteds bolag. Idag används lösningen av bl a SvD, Aftonbladet, Blocket, Omni, Viktklubb och Kundkraft.

Hur fungerar meddelande på Blocket?

Det är här du hanterar all dialog med köpare och säljare. För att kunna skicka och läsa alla meddelanden behöver du vara inloggad på ett blocketkonto. Alla meddelanden hittar du under fliken "Meddelanden". Våra användarvillkor för meddelandetjänsten hittar du här under stycket "Blockets meddelandetjänst". På motsvarande sätt, hur kontakta blocket?

Det finns inte ett enda svar på den här frågan eftersom det inte finns ett enda sätt att kontakta ett block. Block kan kontaktas med olika metoder beroende på sammanhanget, t.ex. via ett API, ett kommandoradsgränssnitt eller ett grafiskt användargränssnitt.

Hur mycket kostar det att lägga ut en annons på Blocket?

Det finns ingen fast kostnad för att publicera en annons på Blocket. Priset bestäms vanligtvis av annonsens kategori, varaktighet och plats. Vissa kategorier, t.ex. fastigheter och fordon, kan också kräva en betald prenumeration.

By Werner

Hur skriver man blocket kvitto? :: Hur funkar frakt på Blocket?
Användbara länkar