Hem > r > Är Floryday Ett Seriöst Företag?

Är Floryday ett seriöst företag?

SÄMSTA FÖRETAG!!

Har aldrig upplevt denna sortens skojarföretag tidigare. Floryday anger fel storlekar på sina kläder, hemska material, en dragkedja var trasig. Dessutom mycket dyr frakt (dyrare än vad jag betalde vid returen). Blev erbjuden rabatt - inte intresserad.

Läs mer

Hur är storlekarna på Chicladdy?

Bilder och information stämmer med hur varan ser ut när den levereras, dock måste man vara observant på storlek, ofta behöver man välja större storlek än vad man normalt har!! Är det säkert att handla på Floryday? Roligt att shoppa på Floryday

Det finns så mycket fina, roliga och annorlunda kläder att välja på till överkomliga priser. Lite dyra fraktkostnader och leveranstider annars bara toppen!

Är med24 bra?

Stor varningsflagg för detta företag! Har beställt ifrån med24 vid 2 tillfällen o det har bara varit strul båda gångerna. Dom drar gladeligen dina pengar utan att skicka din vara i hopp om att du inte ska upptäcka/komma ihåg det du beställt. Vid båda tillfällena har dom gjort såhär! Därmed, i vilket land finns floryday? Mer om företaget Floryday. Företaget är grundat och lanserat i Hong Kong och de levererar idag till cirka 100 länder världen över och de har haft miljontals kunder världen över.

Kan man lita på företaget?

Kontrollera att det finns ordentliga kontaktuppgifter till företaget. Kolla upp totalpris, leveransvillkor och betalningsvillkor innan du handlar. Var alltid försiktig innan du lämnar ut dina kortuppgifter. Tänk på att du inte alltid har ångerrätt om du handlar utanför EU. Vad är Ealamode? Onlineshopping för klänningar, skor och väskor – ealamode.com.

Dessutom, hur bra är shein?

Har handlat väldigt mycket på Shein och har bara positiva saker att säga. Jag har alltid fått paketen tidigare än förväntat leveransdatum. Och har aldrig behövt betala någon tullavgift. Varorna är av bra kvalitet, inte blivit besviken en enda gång hittills. Hur betalar man på Floryday?

Det finns flera sätt att betala på Floryday. Du kan betala med kredit- eller betalkort, PayPal eller AliPay. Om du har ett Floryday-konto kan du också betala med butikskredit.

Hur kommer man i kontakt med Floryday?

Även om Floryday inte har något telefonnummer till kundtjänsten som du kan ringa, finns det några andra sätt att komma i kontakt med dem. Det bästa sättet att komma i kontakt med Floryday är via deras e-postadress. Du kan mejla dem på [email protected]. Ett annat sätt att komma i kontakt med Floryday är genom deras kanaler på sociala medier. De har en Facebook-sida och ett Twitter-konto. Slutligen kan du också fylla i ett kontaktformulär på deras webbplats.

By Britni

Hur returnerar man till Floryday? :: Kan man använda Freja eID på apotek?
Användbara länkar