Hem > r > Är Funka Ett Ord?

Är funka ett ord?

Det rätta svaret är att det kan stavas både funka och fungera.

Läs mer

Man kan också fråga vad bra synonym?

Synonymer till bra

  • adj. god, fin, finfin, prima, fräsch, cool, schysst, just, läcker, vass, utmärkt, förträfflig, lysande, fantastisk, förstklassig, duktig, strong, skicklig, nyttig, gynnsam, okej, reko, hedervärd, hederlig.
  • adv. på riktigt sätt, väl, gott, fint, prima, förträffligt, fantastiskt.
  • Användarnas bidrag.
Och därefter, vad betyder orden att funka? Ordet funka är en synonym till klaffa och fungerar och kan bland annat beskrivas som "fungerar". Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av funka samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Med detta i åtanke, vad menas med snidade?

Vad betyder och hur uttalas snida

Snida uttalas snida och är ett verb -de. Snida betyder: skära i trä skulptera.
Därefter, har uthållighet? Uthållighet innebär kroppens förmåga att utföra en motoraktivitet under en viss tidsperiod utan en märkbar minskning av förmågan att arbeta, såväl som kroppens återhämtning efteråt. Uthållighet delas in i anaerob uthållighet och kondition.

Dessutom, kan vara gripande?

Gripande innebär att en person som är misstänkt för brott omedelbart tas om hand, vilket görs av polisen. Det får ske när polisen inte kan eller hinner vänta på att åklagaren ska fatta beslut om anhållande. Vad är en röra? röra i ordbok från 1870

Betydelse: Taga på något med hand eller finger. Betydelse: Bringa ett föremål ur hvila i ett motsatt tillstånd. Betydelse: Oafbrutet föra handen, eller något som man deruti håller, af och an eller rundt omkring uti en vätska. Betydelse: Hoprörd blandning.

Vad betyder du är fin?

Betydelse: Utmärkt väl renad, luttrad, sofrad, till exempel fint guld, silfver, socker. Betydelse: Mycket smal; äfven mycket tunn, tät och slät. Folk frågar också vad betyder helt okej?

Uttrycket "helt okej" är en slangterm som används för att beskriva något som är acceptabelt eller tillfredsställande. Uttrycket används ofta för att beskriva en situation som inte är idealisk, men som ändå är hanterbar.

Man kan också fråga Är bra exempel korsord?

Det finns inget universellt svar på den här frågan, eftersom svaret beror på det specifika korsordet i fråga. I allmänhet är ett bra korsord dock ett korsord som är välkonstruerat, med ett logiskt flöde och ledtrådar som är rimliga och inte alltför svåra. Dessutom är ett bra korsord roligt att lösa och ger en tillfredsställande känsla av att vara klar när man är klar.

By Pallas

Vilket träslag är bäst att snida i? :: Vilken träningscykel ska man köpa?
Användbara länkar