Hem > r > Är Smart Ett Svenskt Ord?

Är smart ett svenskt ord?

Huvudsakliga översättningar
Svenska
mainly US, colloquial (person: intelligent)smart adjex.: "röd", "smal", "glad".
klok, vis adjex.: "röd", "smal", "glad".
(vardaglig)klipsk, skärpt adjex.: "röd", "smal", "glad".

Läs mer

Är riktigt smarta korsord?

Synonymer till smart

  • skicklig, listig, slug, slipad, fiffig, klipsk, klyftig, klok, förslagen, driven, bakslug, finurlig, fullflätad, företagsam, intelligent, påhittig, raffinerad, rävaktig, rävig, sinnrik, skarptänkt, skärpt, vara skärpt, kunnig, skarpsinnig, klurig. motsatsord.
  • Användarnas bidrag. intelligent,
Hur vet jag att jag är smart? Intelligenta personer läser mycket och fokuserar gärna på ett specifikt ämne – men är också intresserade av att lära sig nya saker och bredda sina infallsvinklar. De har därför också bättre minne, större analytisk förmåga och större ordförråd.

Vad är en Motorkod?

Står på kamremskåpan om inte etiketten har lossnat. Annars om du har tillgång till bilen så finns det en svart dataskylt där motorkoden står, bildataskylten ska sitta antingen i motorrummet eller på förarsidan B-stolpe beroende på årsmodell. Hur vet man vilken motor man har? Re: Se vilken motor jag har i bilen.

Du kan gå in på Bilregistret eller något av dom stora bilprylvaruhusen där du kan skriva in ditt regnummer och klicka vidare i ett par steg, det brukar finnas "Mer info" och få fram uppgifter på din bil.

Vad kostar en ny Smart bil?

De mest populära färgerna för Smart fortwo är vit. Majoriteten av våra fortwo har bensin som bränsle. Snittet för våra Smart fortwo är att bilen är tillverkad 2005, har gått 9 000 mil och snittpriset är 50 000 kr. Dessutom, vad kostar m bilpool? De flesta som är med väljer abonnemanget Lagom för 195 kr/månad, 110 kr/timma, 1 195 kr/dygn, 2 295 kr/helg, medan de som i princip ersätter egen bil med att vara med i M väljer Stora för 895 kr/månad, 85 kr/timma, 995 kr/dygn, 1 995 kr/helg.

Följaktligen, hur fungerar m bil?

Du hämtar och lämnar alltid på samma station. Hur funkar den digitala nyckeln? Nyckeln kopplar upp sig mot bilen via Bluetooth så du behöver inte ha täckning på telefonen för att låsa upp och låsa bilen. Du kommer att få godkänna åtkomst via Bluetooth när du skapar ditt konto. Vilken är den billigaste Pendlarbilen?

Det billigaste kommersiella fordonet är en mindre personbil. Mindre bilar har ofta lägre bränsleförbrukning och är därför billigare i drift.

Man kan också fråga vilken är den billigaste småbilen?

Den billigaste småbilen är förmodligen en Suzuki Swift.

By Edson

Vilken processor kan jag ha? :: Hur snabbt fryser en damm?
Användbara länkar