Hem > V > Vad Är Grattis?

Vad är grattis?

gratulationsönskning till åhöraren efter att denne fått eller uppnått något | :'''''Grattis''' på födelsedagen!'' | :'''''Grattis''' till körkortet!''

Läs mer

Vad skriver man till någon som fyller 18?

GRATTIS på din stora dag! Dagen som du väntat på så länge, nu kliver du in i vuxenvärlden på riktigt. Du blir myndig, får ta egna beslut och ansvar. Men du är en fantastisk tjej som jag är stolt över. Därefter, hur gratulerar man någon som disputerat? Grattis till din disputation! Stort grattis till doktorstitel och till en intressant och välskriven avhandling! Lycka till med nya tjänsten och med fortsatt forskningsarbete!

Vad kan man göra när man fyller år?

Till någon som fyller 30 kan man samla kompisgänget till en heldag och spela paintball eller ta en dagssegling. Till en 50-åring kan man bjuda med denne på en vinprovning eller varför inte bjuda in en professionell kock och laga mat ihop. Oavsett vad man väljer är en aktivitet alltid uppskattad. Vilken är den vanligaste födelsedagen i världen? Dela den här artikeln

De visar att den absolut vanligaste födelsedagen en person kan ha är 16 september, och den ovanligaste är såklart skottdagen, 29 februari. Fyller du år 16 september så delar du födelsedag med bland andra: Nick Jonas, Flo Rida och Ian Harding.

Med tanke på detta, vad säger man på bröllopsdagen?

Några lyckönskningar du kan använda är:

Hjärtliga gratulationer på er bröllopsdag. Ni är värda varandra och all lycka i världen. Grattis till ert bröllop må ni vara lyckliga tillsammans. Grattis, och vi önskar ert ett långt och lyckligt liv tillsammans.
Hur tackar man för alla gratulationer? Tack allesammans för alla underbara gratulationer på min födelsedag! Blir som vanligt alldeles rörd. Detta har varit ett händelserikt år både när det gäller jobb och privat.

Vad svarar man på Happy Birthday?

Grattis på födelsedagen! May all your wishes come true. Happy Birthday! Jag/Vi önskar dig all lycka på din speciella dag. Hur tackar man för uppvaktning?

Ett sätt att tacka någon för att han eller hon har uppvaktat dig är att uttrycka din tacksamhet verbalt. Du kan säga något i stil med: "Tack för att du tog dig tid att uppvakta mig. Jag uppskattar dina ansträngningar." Du kan också skriva ett tackbrev där du uttrycker din uppskattning. Ett annat sätt att tacka någon för att han eller hon uppvaktar dig är att återgälda gesten genom att uppvakta honom eller henne i gengäld.

Man kan också fråga vad skriver man på ett babykort?

Det finns inget entydigt svar på den här frågan eftersom det beror på kortet och tillfället. Till ett nyfött barn kan du skriva något som "Välkommen till världen!" eller "Önskar dig allt det bästa i detta nya kapitel av ditt liv". För en baby shower kan du skriva något som "Önskar dig massor av kärlek inför din nya ankomst!" eller "Kan inte vänta på att få träffa den nya ankomsten!".

By Tuneberg

Hur man kan bedöma vad som är korrekt om informationen i två olika källor skiljer sig åt? :: Vilket träslag är bäst att snida i?
Användbara länkar