Hem > H > Hur Får Jag Tillbaka Hitta Min Iphone?

Hur får jag tillbaka Hitta min iPhone?

Leta efter din enhet på en karta

https://www.icloud.com/find för att hitta din enhet. Eller använd appen Hitta på någon av dina andra Apple-enheter. Om din iPhone, iPad eller iPod touch inte syns på listan med enheter har Hitta inte aktiverats. Du kan skydda ditt konto även om Hitta inte har aktiverats.

Läs mer

Kan man Hitta någon annans iPhone?

Hitta en familjemedlems enhet

Dina enheter visa överst i listan och dina familjemedlemmars enheter visas under dina. Du kan också använda Hitta min iPhone på iCloud.com till att hitta en familjemedlems borttappade enhet. Läs Hitta en enhet i Hitta min iPhone på iCloud.com i iCloud Användarhandbok.
Varför hittar inte Hitta min iPhone? Tryck på Enheter längst ned på skärmen och tryck sedan på namnet på den enhet som du vill hitta.

  • Om enheten kan lokaliseras: Den visas på kartan så att du kan se var den är.
  • Om enheten inte kan lokaliseras: Du ser "Ingen plats hittades" under enhetens namn. Slå på Meddela när den hittas under Notiser.

Och därefter, var var min iphone senast?

Se till att tjänsten i de enheterna som ska gå att spåra är aktiverad. Det gör du i Inställningar -> Icloud under "Hitta min Iphone". Valet "Skicka senaste plats" kan vara bra att ha aktiverat också så sparas enhetens position titt som tätt så att du kan se var den var senast innan den försvann "off the grid". Hur ser man om Hitta min iPhone är aktiverad? Sätt på och stäng av Hitta min iPhone

  1. Tryck på "Inställningar"
  2. Klicka på ditt namn.
  3. Klicka på den iPhone du vill aktivera/avaktivera "Hitta min iPhone" för.
  4. Aktivera/Stäng av. Klicka på Hitta min iPhone och därefter drar du det vita reglaget till höger så att den blir grön.
  5. Bekräfta.

Och en annan fråga, kan man öppna en låst iphone?

Håll rätt knapp för din iPhone intryckt medan du omedelbart ansluter din iPhone till datorn. Släpp inte knappen. Fortsätt att hålla knappen intryckt tills du ser skärmen med återställningsläget på din iPhone och släpp sedan knappen. Om du ser lösenkodsskärmen måste du stänga av din iPhone och starta igen. Hur delar man sin position? Dela din plats

  1. Lägg till personens Gmail-adress i Google Kontakter om du inte redan har gjort det.
  2. Öppna Google Maps-appen.
  3. Tryck på din profilbild eller initial Platsdelning Lägg till personer .
  4. Välj hur länge du vill dela din plats.
  5. Tryck på profilen för personen som du vill dela din plats med.
  6. Tryck på Dela.

Hur fungerar Hitta min enhet?

Hitta, låsa och rensa via webben

  1. Besök android.com/find och logga in på Google-kontot. Om du har flera telefoner klickar du på den borttappade telefonen högst upp på skärmen.
  2. En avisering skickas till den borttappade telefonen.
  3. Information om var telefonen finns visas på kartan.
  4. Välj vad du vill göra.
Och en annan fråga, kan man hitta en urladdad iphone?

En urladdad iPhone kan hittas genom att använda en speciell laddare som är utformad för att fungera med iPhone-batterier. Den här laddaren hjälper till att identifiera en urladdad iPhone med hjälp av en särskild LED-indikator.

Kan man pinga AirPods?

Ja, det går att pinga AirPods. Det gör du genom att gå till appen Inställningar på din iPhone, trycka på Bluetooth och välja AirPods i listan över enheter. Tryck sedan på informationsknappen bredvid AirPods och tryck på Ping.

By Corrianne Birley

Kan någon se vad jag gör på mobilen? :: Hur träffar de flesta sin partner?
Användbara länkar