Hem > H > Hur Får Jag Tillbaka Min Hotmail?

Hur får jag tillbaka min Hotmail?

Ett av de sätt som man kan använda för att åter komma in på sin spärrade Hotmail är genom att gå till den vanliga inloggningen. Där kan man välja återställ lösenord, alternativt direkt skriva in adressen account.live.com/ResetPassword.aspx i sin webbläsare, och sedan fylla i sin Hotmail-adress.

Läs mer

Med tanke på detta, vad har hänt med hotmail?

När vi lanserade förhandsversionen av Outlook.com sa vi att vi skulle uppgradera alla Hotmail-konton till Outlook.com. För att övergången ska gå så smidigt som möjligt kommer den att ske gradvis. Det här innefattar även din uppgradering. Varför kan jag inte logga in på min Hotmail? Välj ett problem

Du har glömt ett lösenord, ditt lösenord fungerar inte eller vad du ska göra om du har problem med verifieringskoder. Du har glömt användarnamnet för den tjänst du loggar in på, eller så är ditt användarnamn korrekt, men du kan fortfarande inte logga in. Du får ett meddelande om att ditt konto är låst.

Är Hotmail ett Microsoft-konto?

Ett Microsoft-konto är ett kostnadsfritt konto du använder för att komma åt många Microsoft-enheter och tjänster, till exempel den webbaserade e-posttjänsten Outlook.com (kallas även hotmail.com, msn.com och live.com), Office Online-appar, Skype, OneDrive, Xbox Live, Bing, Windows eller Microsoft Store. Följaktligen, kan inte ta emot e-post hotmail? Kontrollera om ditt konto är blockerat

Om du inte kan skicka eller ta emot e-post kanske ditt konto tillfälligt blockerats därför att vi lagt märke till vissa ovanliga inloggningsaktiviteter. Information om hur du tar bort en blockering av ditt konto finns i Ta bort blockering av mitt Outlook.com-konto.

Man kan också fråga Är hotmail och gmail samma sak?

SVAR. Google Gmail och Microsoft Hotmail (eller Outlook.com som det heter numera) är två system som i grund och botten gör samma saker. Google och Microsoft är värsta konkurrenter – och ingen gör några stora ansträngningar för att få deras system att funka optimalt tillsammans. Varför funkar inte Hotmail på iphone? Kontakta din e-postleverantör eller kontrollera deras statussida för att se om de har problem med tjänsten. Fråga din e-postleverantör eller systemadministratör om du har aktiverat några säkerhetsfunktioner eller begränsningar, såsom tvåstegsverifiering, för ditt e-postkonto.

Får inga nya mail?

Internetanslutningen kanske inte fungerar. Testa att öppna en webbplats i mobilens webbläsare för att kontrollera om du är ansluten. Om du använder ett offentligt Wi-Fi-nätverk, till exempel på ett kafé eller bibliotek, måste du kanske läsa in en webbplats och godkänna användarvillkoren innan du blir ansluten. Och därefter, kan inte logga in på mitt office 365?

Om du inte kan logga in på ditt Office 365-konto kan det bero på flera olika saker. Kontrollera först att du har angett rätt e-postadress och lösenord. Om du fortfarande inte kan logga in kan det bero på att ditt konto har blockerats av Microsoft. Detta kan hända om du har missbrukat ditt konto på något sätt, till exempel genom att skicka spam eller olagliga mejl. Om detta är fallet måste du kontakta Microsofts kundtjänst för att få hjälp med att låsa upp ditt konto.

På motsvarande sätt, har glömt mitt lösenord till min mail?

Om du har glömt ditt lösenord till ditt e-postkonto kan du återställa det på följande sätt:

Gå till sidan för inloggning till e-postkontot. Klicka på länken för att återställa lösenordet. Ange den e-postadress som är kopplad till ditt konto. Klicka på knappen för att skicka. En länk för att återställa lösenordet kommer att skickas till din e-postadress. Klicka på länken i e-postmeddelandet. Ange ett nytt lösenord för ditt konto. Klicka på knappen för att spara.

By Marilla

När ska man börja mata Dammfisk? :: Vilken fastighetsbeteckning har bostaden?
Användbara länkar