Hem > r > Är Illvillig Korsord?

Är illvillig korsord?

Synonymer till illvillig

  • elak, fientlig, skadelysten, gemen, ond, ondskefull, ondsint, illasinnad, arg, maliciös, perfid, skadeglad, skurkaktig, som kastar onda blickar, stygg. motsatsord. välvillig, godhjärtad, snäll.
  • Användarnas bidrag. maliciös, avog.

Läs mer

Vad betyder illvilligt?

Illvillig betyder i stort sett samma sak som elak. Kan föras synonym? Föra betyder ungefär detsamma som leda. Se alla synonymer nedan.

Vad är illasinnad?

Betydelse: Som har ondt i sinnet. Därmed, vad är en sed? sed i ordbok från 1870

Betydelse: Enskilt eller allmänt antagen vana i lefnadssätt och uppförande.

Dessutom, vad menas med troskyldig?

Troskyldig betyder i stort sett samma sak som godtrogen. Därmed, vad är en knodd? Bland många föreställningar om något litet och runt som används om våra minsta, som knopp, klimp, kläpp, kotte, svamp, knatte, kil, plutt och palt, är knodd och varianter som knoddis och knodda just nu särskilt gångbara som hypokoristiska benämningar, det vill säga 'smekord'.

Vad är cyklisk?

Cykliska bolag är alltså bolag som påverkas mycket av hur den rådande konjunkturen ser ut. Ett kontracykliskt bolag är mindre känsliga för upp- och nedgångar i konjunkturen eftersom de erbjuder tjänster och varor som konsumenter ständigt behöver, oavsett hur ekonomin ser ut. Med hänsyn till detta, vad är abderitisk?

Abderitisk är en term som används för att beskriva en person som är överdrivet pratsam, särskilt om ämnen som inte är intressanta för andra.

Vad betyder fört?

Fört är ett svenskt ord som betyder "för" eller "i utbyte mot".

By Bonnell

Kan man se hur gammal en mobiltelefon är? :: Vad tjänar en IKT pedagog?
Användbara länkar