Hem > H > Hur Använder Man Zoom På Telefon?

Hur använder man Zoom på telefon?

Om du har fått inbjudan som en länk i din mobil kan det räcka att klicka på länken för att komma direkt in i mötet.

  1. Tryck på Join a Meeting.
  2. Om din inbjudan slutar med en sifferkod ska du skriva den sifferkoden i rutan Meeting ID.
  3. Skriv ditt namn så de andra i mötet vet vem du är.
  4. Tryck på Join Meeting.

Läs mer

Följaktligen, hur använder man zoom på mobilen?

(skriv upp ditt lösenord på ett säkert ställe) Tryck på "sign in" för att logga in. Om du har en länk till ett möte, så klickar du på den för att komma till mötet. Du kan ha fått en länk i ett mail eller meddelande, eller så finns den på vår hemsida: Du kan också öppna appen zoom och välja "join a meeting". Dessutom, varför fungerar inte zoom på mobilen? Zoom är ett program/app man behöver installera på den dator, surfplatta eller mobil, där mötet ska "äga rum". Installationen gör man första gången, och när programmet behöver uppdateras. Zoom finns inte på svenska, tyvärr, så vi använder den engelska versionen.

Hur loggar jag in på Zoom?

Gör så här för att logga in

  1. Starta applikationen eller programmet Zoom på din dator och klicka på Sign In.
  2. Välj Sign in with SSO till höger i rutan.
  3. Under Company Domain, skriv stockholmuniversity och klicka på Continue.
  4. OBS!
Hur testar man Zoom? Bekanta dig helst med Zoom före mötet genom att ladda ner programmet och starta ett eget möte med bara dig själv eller någon vän. I gratisversionen av Zoom kan mötet vara max 40 minuter. Testa ljud och bild före mötet. Undvik störande bakgrundsljud där du sitter.

Följaktligen, vad är skillnaden mellan zoom och teams?

Här kan du se en jämförelse mellan Microsoft Teams, och Zoom vad gäller funktionaliteten. I Teams kan du dela dokument via Office 365. I Zoom kan du dela dokument via Box eller Google Drive och dela din skärm. Mer om skärmdelning i Zoom. Med tanke på detta, hur köpa zoom? Här kan du köpa Zoom

Klicka på "Full Plan Comparison" på den sidan för att jämföra alla funktioner mellan de olika versionerna. Den vanligaste versionen av Zoom är "Free" (som är gratis). Den plan som heter "Pro" är den minsta betalversionen. Förutom Free och Pro finns det ytterligare två nivåer beroende på behov.

Hur många kan vara med i ett Zoom möte?

Zoom-rum som har skapats av personal och studerande kan ha upp till 300 deltagare på en gång. En snabbinstruktion för deltagare i ett Zoom-möte finns här. Du kan delta i Zoom-möten med webbläsare eller via ett separat program som kan laddas ner på datorer och mobila enheter. Vart sparas inspelningar från Zoom?

Zoom-inspelningar sparas som standard i Zoom-molnet. Du kan också spara dem lokalt på din dator.

På motsvarande sätt, hur spelar man in ett zoom-möte?

Det finns några olika sätt att spela in ett zoommöte. Det första sättet är att använda inspelningsfunktionen i zoomprogrammet. Då kan du spela in hela mötet, inklusive video och ljud som delas. Det andra sättet är att använda ett program för skärminspelning, till exempel QuickTime, för att spela in mötet. Detta kommer att fånga allt som visas på skärmen, men inte något ljud. Det tredje sättet är att använda ett program för ljudinspelning, till exempel Audacity, för att spela in ljudet från mötet. Detta kommer inte att fånga någon video.

By Dinin Delsoin

Vad är en instans? :: När är det en kränkning?
Användbara länkar