Hem > V > Varför Stänger Min Iphone Av Sig Själv?

Varför stänger min iPhone av sig själv?

På grund av något programfel.

Det är inte vanligt heller, men det kan hända. Ibland kan ett fel i iOS få iPhone att starta om, vilket får oss att se Apples äpple. Det normala i dessa fall är att den återvänder till springbrädet, men om felet inte tillåter det är det också möjligt att enheten stängs av helt.

Läs mer

Varför stänger telefonen av sig själv?

Steg 3: Starta om telefonen som vanligt och kolla apparna

Ta bort nyligen nedladdade appar en i taget. Läs mer om hur du tar bort appar. Starta om telefonen som vanligt efter varje app du tar bort. Kontrollera om problemet försvann när du tog bort appen.
Varför startar min iPhone om sig hela tiden? Som redan nämnts, högst troligt hårdvaruproblem. Gör backup om du inte redan gjort det och ta den till inköpsstället, Apple eller en Service Provider för reparation. Troligtvis byts telefonen ut.

Därefter, varför dör min iphone 6?

Nu går Apple ut med att Iphone 6S och 6S Plus har en bugg som gör att telefonen ibland dör trots att det står att den har 50 procent batteri kvar. I Dagens Industri kan man läsa att funktionen som visar hur mycket batteri man har kvar låser sig när man ställer om klockan eller byter tidszon manuellt. Med hänsyn till detta, kan inte öppna min iphone? Håll ned sidoknappen och volymsänkningsknappen samtidigt tills du ser Apple-logotypen. Om din telefon inte slås på följer du dessa steg för att kontrollera din hårdvara och ladda din telefon. Du kan behöva ladda i upp till en timma. Om din telefon fortfarande inte går att slå på kontaktar du Apple-supporten.

Hur gör man för att mobilen inte ska slockna?

Tryck på Visning och ljusstyrka. Därefter trycker du på Automatisk lås. Här kan du välja hur länge skärmen ska vara tänd. Varför startar telefonen om sig själv? En annan möjlig orsak är att enheten har ett överskott av cache-filer och således att lagringsutrymmet är otillräckligt. Du rekommenderas att använda Telefon-hanterare för att rensa cachefiler och avinstallera appar som inte används ofta, så att minst 20 % av telefonens lagringsutrymme frigörs.

Därmed, varför kraschar min telefon?

Problemet härrör från en felaktig uppdatering av Android System WebView, som gör att webbinnehåll kan läsas in i en app. Android System WebView är en viktig del av Android som många andra appar är beroende av. Lösningen är att uppdatera Android System WebView. Och därefter, varför stängs appen ner samsung?

Det finns några möjliga orsaker till varför en app kan stängas av på en Samsung-enhet. En möjlighet är att appen är inkompatibel med enheten och inte kan köras korrekt. En annan möjlighet är att appen använder för mycket batteri och orsakar att enheten stängs av. Slutligen är det också möjligt att appen orsakar någon form av konflikt eller fel på enheten, vilket gör att den stängs ner.

Man kan också fråga vad gör jag om min iphone har hängt sig?

Det finns några saker du kan prova om din iPhone har fastnat. Försök först att starta om din iPhone genom att hålla in knappen Sleep/Wake tills reglaget "Slide to Power Off" (skjut för att stänga av) visas. Om din iPhone inte reagerar på detta kan du försöka återställa den genom att hålla ned viloknappen/väckarknappen och hemknappen samtidigt tills Apple-logotypen visas. Om ingen av dessa åtgärder fungerar kan du försöka ansluta din iPhone till en dator och använda iTunes för att tvinga fram en omstart.

By Elon

Vad är min IPv4 adress? :: Kan inte stänga av autolås iPad?
Användbara länkar