Hem > K > Kan Inte Logga In På Biblioteket?

Kan inte logga in på biblioteket?

Inloggningsproblem. Om du inte kan logga in som vanligt, prova gärna att använda en annan webbläsare. Du kan också prova på en annan dator, platta eller mobiltelefon. Du är också välkommen att höra av dig till oss på Minabibliotek eller besöka något av våra bibliotek.

Läs mer

Vart kan man skriva ut papper Karlstad?

På biblioteket kan du skriva ut, kopiera och skanna dokument. Vid utskrift kan du kan antingen skriva ut från en av våra gästdatorer eller från din egen telefon, surfplatta eller dator genom appen Princh. Se vår prislista för utskrifter med mera för aktuella priser. Folk frågar också hur länge får man låna en bok på biblioteket? Lånetid. Lånetiden är vanligtvis 28 dagar. Det finns undantag som exempelvis årets tidskrifter (14 dagar), spelfilm (7 dagar) och nya böcker som är placerade på 7-dagarslån. Om det är kö på mediet blir lånetiden automatiskt kortare.

Kan man lämna tillbaka böcker på ett annat bibliotek Värmland?

Bibliotekskonto och bibliotekskort

Det du lånar på ett bibliotek inom Värmland kan du lämna tillbaka på ett annat bibliotek inom Värmland. Skaffa bibliotekskonto genom att fylla i ett formulär på vår webbplats. Vill du kan du få ett bibliotekskort kopplat till ditt bibliotekskonto, men det är inget måste.
Hur loggar jag in på biblioteket? Skriv in ditt lånekortsnummer eller personnummer. Välj det som känns bäst för dig att använda när du loggar in på Bibli. För att kunna använda personnummer måste det vara inlagt i ditt låntagarkonto på biblioteket. Skriv in din pin-kod till ditt lånekort.

Med detta i åtanke, vad har hänt med biblio?

Du kan oavsett fel pröva att radera appen från din enhet. Ladda sedan ner den igen från Appstore/Google play och logga in. Detta fungerar ibland. Kontrollera att du har den version av ditt operativsystem, som anges för Biblio i Appstore/Google play. Därefter, hur blir man medlem i bibliotek? Ta med legitimation. Om du inte fyllt 18 år behöver målsman (förälder eller annan vårdnadshavare) skriva under. Ditt första bibliotekskort är gratis. Om du måste skaffa ett nytt kostar det 25 kr för ett vuxenkort.

Dessutom, kan man skriva ut papper på bibliotek?

Skriva ut, kopiera och skanna

Du kan även göra vanliga kopior på samtliga bibliotek. För att skriva ut och kopiera behöver du ett kopieringskort. Det kan du köpa på alla bibliotek. På flera av våra bibliotek kan du även skanna dokument.
Därmed, vad kostar det att kopiera på biblioteket?

Kostnaden för kopiering på biblioteket varierar beroende på vilken typ av maskin som används och hur många kopior som görs. Till exempel kostar en svartvit kopia som görs på en självbetjäningsmaskin 0,15 dollar per sida, medan en färgkopia som görs på en självbetjäningsmaskin kostar 0,50 dollar per sida. Om du behöver få kopior gjorda av bibliotekspersonal är kostnaden 0,25 dollar per sida för svartvita kopior och 0,75 dollar per sida för färgkopior.

Med detta i åtanke, vad händer om man tappar bort en lånad bok?

Om du förlorar en lånad bok måste du troligen betala böter till biblioteket.

By Hillinck

Vilka kattdjur finns det? :: Hur vet jag om Facebook är hackat?
Användbara länkar