Hem > V > Vad Betyder Ordet Kunna?

Vad betyder ordet kunna?

kunna = fornsvenska: känna, veta, vara i stånd, vara möjlig, lära, undervisa = fornisländska o.

Läs mer

Vad menas med beredning?

Beredning är en typ av utredning, ett sätt att förbereda ett ärende innan det går till beslut. Beredningen kan göras av tjänstemän som tar fram fakta i ärendet och inhämtar synpunkter från andra nämnder. Ärenden som ska tas upp i kommunfullmäktige ska först behandlas i kommunstyrelsen. Vad betyder besvära? Besvära uttalas be|svära och är ett verb -de. Besvära betyder: besvära sig göra sig omak med. anföra klagomål över.

Med hänsyn till detta, var höga ämbetsmän?

ämbetsman i ordbok från 1870

Betydelse: Person, som innehafver en högre offentlig tjenst och är försedd med kunglig fullmakt derå. Brukas mest i fråga om civila tjenster.
Kan förtäras? förtära

förtära

verb
aktivpassiv
dåtidförtärdeförtärdes
supinumhar|hade förtärthar|hade förtärts
imperativförtär

Dessutom, vad menas med provocerande?

Provocera uttalas pro|voc|era och är ett verb -de. Provocera betyder: locka att förgå sig. utmana. Följaktligen, vad betyder genomlida? Genomlida betyder ungefär detsamma som utstå.

Följaktligen, kan lura fisken?

I grumligt vatten funkar färgglada beten bäst och i klart vatten är det bäst med naturfärger. Fiska långsamt med många vevstopp i början på våren. Öka farten när det blivit lite varmare i vattnet. Kemiskt vässade krokar är bättre än originalkrokar. Vad menas med ordet försegla?

En tätning är en anordning som används för att förhindra att vätska eller gas läcker ut ur en behållare. Tätningar är ofta tillverkade av material som gummi, silikon eller metall.

Och därefter, vad menas med materialismen?

Materialism är tron att materia är det enda som existerar. Detta innebär att allt i universum består av materia och att materia är det enda som har någon verklig existens. Detta inbegriper alla levande varelser, såväl som livlösa föremål. Alla våra tankar, känslor och upplevelser är bara ett resultat av växelverkan mellan materia.

By Wey

Vad kostar en ljudbok? :: Får lurad korsord?
Användbara länkar