Hem > V > Vad Kostar En Ljudbok?

Vad kostar en ljudbok?

De billigaste ljudboksabonnemangen kostar mellan 79-99 kr i månaden och inkluderar då antingen en bok i månaden eller 20 timmars streaming. En ljudbok hos till exempel Bokus kostar i snitt 100-170 kronor.

Läs mer

Vilken är bäst av Storytel eller BookBeat?

Enligt sajtens test vinner Storytel. De pekar på att Storytel har den bästa ljudbokstjänsten och ger det bästa intrycket. Både Storytel och BookBeat har kreativa sök- och kategorisystem, vilket gör det enklare att hitta den bok du verkligen vill läsa eller lyssna på. Med hänsyn till detta, vilken är den bästa ljudboks appen? Audible har troligen flest titlar totalt (enligt egen uppgift över 300 000) av alla de testade tjänsterna, men samtidigt minst utbud av svenska ljudböcker.

Vad är det för skillnad på e bok och ljudbok?

En e-bok är i princip som en filmad pappersbok. Du kan läsa sida för sida och bläddra fram och tillbaka om du vill. Du läser alltså en e-bok, och en ljudbok lyssnar du på. En röst har läst in precis det som står som text i fysisk form, och det är den rösten som hörs i en ljudbok. Vilken Ljudbokstjänst är bäst för barn? Storytel erbjuder tre olika abonnemang, alla innehållande obegränsad lyssning.

  • Unlimited – gäller för 1 vuxen och 1 barn (Kids Mode). Detta är det billigaste abonnemanget som dessutom går att testa gratis i 30 dagar.
  • Family – ett abonnemang som kan användas av 2 vuxna och 2 barn.
  • Family+ – perfekt för större familjer.

Hur länge gäller ett bibliotekskort?

Bibliotekskortet är en värdehandling och du ansvarar för det du lånat. Lånetiden är normalt tre veckor. Om ingen reserverat det du lånat, kan du göra omlån så att lånet förlängs. Bibliotekskortet är giltigt i tre år, därefter måste du förnya det. Och därefter, vilka bibliotek har overdrive? För att hitta det närmaste bibliotek som stöder OverDrive går du till overdrive.com, anger namnet på din stad och klickar därefter på Go. Du får då se en karta med bibliotek som stöder OverDrive.

Man kan också fråga hur loggar man in på biblio appen?

Kom igång med Biblio

  1. Hämta appen Biblio till din iOS- eller Android-enhet.
  2. Hämta Biblio i App Store för iPhone eller iPad eller Hämta Biblio i Google Play för Android.
  3. Starta appen och välj bibliotek V8biblioteken.
  4. Skriv in ditt lånekortsnummer eller personnummer och din fyrsiffriga PIN-kod.
Dessutom, vilka ljudböcker finns på biblioteket?

Det finns ljudböcker i biblioteket. Du hittar dem genom att söka efter "ljudböcker" i bibliotekets katalog.

Hur hittar man ljudböcker på Spotify?

Ljudböcker är för närvarande inte tillgängliga på Spotify.

By Hennie Stoodley

Vilka ljudböcker finns på biblioteket? :: Vad betyder ordet kunna?
Användbara länkar