Hem > V > Vad Betyder Snesa?

Vad betyder Snesa?

till snida, skära (se med avseende på bildningen mes 3), jämför t. ex.

Läs mer

Och en annan fråga, vad betyder med tillförsikt?

Betydelse: Fullkomlig tillit, fast förtröstan. Brukas vanligen absolut. Vad betyder förvirra? Ordet förvirrad är en synonym till snurrig och vilsen och kan bland annat beskrivas som "oredig, bortkommen". Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av förvirrad samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

På motsvarande sätt, vad betyder ordet såsom?

Såsom (hopskrivet) används i följande betydelser: 1) i betydelsen 'liksom': Han spelar fotboll, såsom sin syster. 2) i betydelsen 'i rollen som': Såsom din lärare kan jag inte acceptera att du skolkar. 3) i betydelsen 'till exempel': Vanliga människor såsom du och jag. Borde eller torde? VerbRedigera

Kan användas istället för att modifiera satser med ord som antagligen, sannolikt eller så vitt man vet. Du torde infinna dig på polisstationen klockan 12. Användning: uttrycker en lämplig eller hövlig uppmaning. Kan användas istället för att modifiera satser med ord som lämpligen, borde eller vore bäst om.

Dessutom, var framförande korsord?

Synonymer till framförande

  • framställning, anförande, föredragning, föredrag, presentation; uppspelning, uppträdande, föreställning, spel.
  • Användarnas bidrag. spelning, agerande, lansering.
Därefter, vad betyder ordet typer? Historik för typ

ex. prägel på mynt, varefter betydelse: urbild, mönster, till typtō, slår.

Vad är slarvar?

Betydelse: Vara vårdslös i hvad man förehafver. Betydelse: [subst] trasigt klädesplagg, klädestrasa. Med detta i åtanke, vad är ställningen?

Det är så att företaget letar efter en kvalificerad kandidat för att besätta tjänsten. Företaget är villigt att utbilda rätt person för jobbet.

Med tanke på detta, vad är viskös?

Ordet viskös kan användas för att beskriva en vätska som har en tjock konsistens och flyter långsamt. Det kan också användas för att beskriva ett material som är klibbigt eller gummiaktigt.

By Lomax

Varför har jag så lätt att få känslor? :: Hur läsa e bok Adlibris?
Användbara länkar