Hem > H > Hur Vanligt Är Det Att Porrsurfa?

Hur vanligt är det att porrsurfa?

Totalt konsumerar runt 70 procent av män mellan 16 och 84 år pornografi, medan samma siffra, omkring 70 procent av kvinnorna, aldrig gör det. Det visar den stora befolkningsstudie som Folkhälsomyndigheten genomfört och som nästan 15 000 svenskar mellan 16 och 84 år svarat på.

Läs mer

Är det ok att kolla på porr när män är i ett förhållande?

Det finns inget slutgiltigt svar på denna fråga eftersom det i slutändan är upp till paret att avgöra vad som är acceptabelt i deras relation. Vissa par kan vara okej med att titta på porr tillsammans, medan andra kan tycka att det är en form av otrohet. Det är viktigt att kommunicera med din partner för att mäta deras bekvämlighetsnivå med denna aktivitet. Med detta i åtanke, hur många procent av sveriges befolkning kollar på porr?

Det finns inget slutgiltigt svar på denna fråga eftersom den är svår att mäta. En nyligen genomförd studie från den svenska regeringen visade dock att 4 % av svenskarna i åldern 18-24 år rapporterade att de tittade på porr dagligen, medan 9 % uppgav att de tittade på porr varje vecka. Dessutom visade studien att 25 % av svenskarna hade tittat på porr under den senaste månaden. Därför är det säkert att säga att en betydande andel av den svenska befolkningen tittar på porr regelbundet.

By Vaientina Deyoung

När vuxna barn sviker? :: Kan man vara folkbokförd på en adress och bo på en annan?
Användbara länkar