Hem > V > Varför Kan Jag Inte Skicka Mms Till Android?

Varför kan jag inte skicka MMS till Android?

Börja med att kolla att mobildata är påslaget i mobilens inställningar. Slå även av wifi och som sista steg kan du testa att starta om mobilen. Fungerar det fortfarande inte att skicka mms kan du kontrollera APN-inställningarna.

Läs mer

Varför får jag samma SMS flera gånger?

Att du får samma SMS flera gånger beror inte på fel i telefonen utan i operatörens system. Man kan också fråga kan inte skicka sms till en person samsung? Page 1

  • Felsökningsguide.
  • Problem med SMS – Samsung Galaxy S4, Android 4.2.
  • Starta om telefonen och kontrollera att det inte gäller enbart en operatör, då kan problemet ligga hos en andra operatören.
  • Gå till Program > Inställningar > Gå till fliken Anslutn. >
  • Återställ nätverksinställningar.

Dessutom, varför går det inte att skicka mms via wi-fi?

Normalt kommer android att släppa GSM-dataanslutningen om det finns WiFi-anslutning och all data dirigeras via WiFi-gränssnittet, men det finns ett undantag : MMS-trafiken kommer fortfarande att gå igenom mobildataanslutningen. Med tanke på detta, varför kan jag inte skicka sms samsung? Samsung. Om du inte kan skicka SMS behöver du se till att rätt meddelandecentralnummer är inlagt. Numret som ska finnas inlagt är +46707990001. Alla Samsungtelefoner har olika inställningar.

Måste man ha mobildata på för att ta emot MMS?

Huvudregeln är enkel: mms kräver tillgång till mobildata. Mobildata måste alltså vara påslaget i telefonens inställningar. Om du har någon surf kvar ska dock inte spela någon roll. Man kan också fråga varför kan jag inte ta emot mms på min iphone? Om du inte ser ett alternativ på iPhone för att aktivera mms-meddelanden eller gruppmeddelanden är det möjligt att din operatör inte stöder funktionen. Kontrollera att du har tillräckligt med utrymme för att ta emot bilder och videor. Kontrollera att du har angett rätt telefonnummer eller e-postadress för kontakten.

Varför får jag MMS som en länk?

om ett mms är större än 2mb kan du inte ta emot det utan hänvisas med en länk för att kunna se ditt mms i datorn. Man kan också fråga hur gör man så att sms inte syns på iphone?

För att göra textmeddelanden osynliga på iPhone måste du gå till appen Inställningar, trycka på Meddelanden och sedan ändra inställningen "Visa förhandsgranskningar" till "Av". Detta kommer att dölja förhandsgranskningen av dina textmeddelanden när de visas på låsskärmen eller i notiserna.

Varför kan jag inte ta emot mms Telia?

Det finns några möjliga orsaker till att du inte kan ta emot MMS-meddelanden från Telia. En möjlighet är att din telefon inte är korrekt konfigurerad för att ta emot MMS-meddelanden. En annan möjlighet är att Telias MMS-tjänst inte är kompatibel med din telefon. Slutligen är det också möjligt att det finns ett problem med Telias MMS-tjänst i sig.

By Urata Hodson

Hur mår den som mobbar? :: Vad menas med MMS?
Användbara länkar