Hem > r > Är En Sfär Korsord?

Är en sfär korsord?

Synonymer till sfär

  • klot, kula, glob; ring, krets, cirkel; område, skikt, fält, gebit.
  • Användarnas bidrag. rymd.

Läs mer

Är privat korsord?

Synonymer till privat

  • enskild, individuell, personlig, egen; intern, sluten; intim, förtrolig, en famille; hemlig, konfidentiell. motsatsord. offentlig, allmän.
  • Användarnas bidrag. ensak, civil.
Vad betyder ordet sfär? En sfär är en klotformad kropps yta. Alla punkter på en sfär befinner sig på samma avstånd till sfärens medelpunkt (centrum) – detta avstånd kallas radie och betecknas r.

På motsvarande sätt, vad är ett område?

Ordet område är en synonym till plats och platts och kan bland annat beskrivas som "yta med bestämda gränser". Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av område samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket. Vad betyder ordet raring? Svensk form av det fornnordiska namnet Gunhild som betyder stridsmö.

Med hänsyn till detta, vad är en vaka?

Ordet vaka är synonymt med passa och kan bland annat beskrivas som "det att vara vaken på natten". Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av vaka samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket. Följaktligen, vad är tvetydiga? Betydelse: Som kan tydas på två sätt; äfven figurativt: opålitlig.

Och en annan fråga, vad är en privat?

Privat kan syfta på: Privatliv – en mänsklig rättighet. Privat sektor – består enligt definition av hushåll och privatägda företag som syftar till ekonomisk vinst. Privat egendom – egendom som ägs av den privata sektorn. Vad är en tillvaro?

En existens är ett tillstånd som någon eller något har. Det kan också avse en sak som existerar eller en egenskap som någon eller något har.

Med detta i åtanke, har en sfärisk form?

Nej, en sfärisk form har inte bevisats med detta i åtanke.

By Hermie Woolson

Vad betyder styrdon? :: Vad kommer efter sekundär källa?
Användbara länkar