Hem > V > Var Hittar Jag Mina Dokument?

Var hittar jag mina dokument?

Hitta och öppna filer

  1. Öppna appen Filer på telefonen. Läs mer om var du hittar apparna.
  2. Nedladdade filer visas. Tryck på menyn. om du letar efter andra filer. Tryck på Mer Sortera efter om du vill sortera efter namn, datum, typ eller storlek.
  3. Tryck på en fil som du vill öppna.

Läs mer

Vad är Mediefiler?

Du kan visa mediefiler (miniatyrbilder av foton, videofiler och ljudfiler) som finns i dina album, mappar och kataloger. Följaktligen, kan inte öppna word dokument samsung? Använda Microsoft Word för Android för att öppna Doc/Docx-filer

  1. Ta tag i Microsoft Word-appen i Play Butik.
  2. När appen är klar med installationen trycker du på filen ". doc" eller ". docx" på telefonen och väljer sedan Word från listan över tillgängliga appar.

Kan inte öppna filen något gick fel?

Uppdatera Reader eller Acrobat

Se till att du uppdaterar din version av Reader eller Acrobat till den senaste versionen. Uppdateringarna innehåller ofta lösningar på vanliga problem. Hämta den senaste kostnadsfria uppdateringen. Öppna Reader eller Acrobat.
Varför kan jag inte öppna bifogade filer i Outlook? Dubbelklicka på en av MAPI-lagringsplatserna i listan för att öppna den. Här finns förmodligen det meddelande som innehåller den misstänkta bifogade filen. Expandera mappträdet i navigeringsfönstret och leta upp rätt mapp. Dubbelklicka på mappnamnet så att mappen öppnas.

Hur hittar jag mina filer på iPhone?

Så här hittar du dina filer i appen Filer

  1. Öppna appen Filer på din iPhone, iPad eller iPod touch. Ser du inte den blå symbolen för appen Filer på hemskärmen? Svep bara nedåt och sök sedan efter appen Filer.
  2. Sök eller bläddra efter filen du vill ha i appen Filer.
Folk frågar också var hittar jag mina dokument på iphone? Var går nedladdningar på iPhone?Hitta nedladdade filer på iPhone
  1. När du har laddat ner en fil i Safari går du till din iPhones startskärm.
  2. Hitta och tryck på appen Fil.
  3. I appen Filer på bläddringsskärmen trycker du på "iCloud Drive" från platslistan.
  4. Leta efter mappen "Nedladdningar" på skärmen Filer iCloud Drive.

Dessutom, var hittar jag mina skannade dokument?

Öppna Microsoft Office Document Imaging genom att söka Microsoft Office Document Imaging på Windows Start-menyn. Klicka på Öppna på Arkiv-menyn. Leta reda på det skannade dokumentet och klicka på Öppna. Folk frågar också vad är bakgrundsappar?

Bakgrundsappar är app-program som körs i bakgrunden av en annan app. Dessa app-program kan fortsätta att köras även när den första appen har stängts ner. Bakgrundsappar kan orsaka problem med prestanda, batteritid och datatrafik. Det är därför viktigt att hålla koll på vilka bakgrundsappar du har aktiverade och att inaktivera dem om du inte använder dem.

Med tanke på detta, hur säkerhetskopierar jag min samsung?

Det beror på vilken typ av Samsung-enhet du har. Om du har en Samsung Galaxy-smartphone eller -surfplatta, kan du använda Samsungs egna backup-tjänst, Samsung Cloud. För att göra en backup med Samsung Cloud går du in i Inställningar > Konton > Samsung-konto > Samsung Cloud. Där väljer du vad du vill spara (bilder, videos, kontakter, meddelanden, appar och inställningar) och trycker sedan på Starta backup.

By Rodolfo

Hur får man mail i telefonen? :: Hur gör man ett understreck?
Användbara länkar