Hem > H > Hur Hittar Jag Mina Dokument?

Hur hittar jag mina dokument?

Hitta och öppna filer

  1. Öppna appen Filer på telefonen. Läs mer om var du hittar apparna.
  2. Nedladdade filer visas. Tryck på menyn. om du letar efter andra filer. Tryck på Mer Sortera efter om du vill sortera efter namn, datum, typ eller storlek.
  3. Tryck på en fil som du vill öppna.

Läs mer

Med detta i åtanke, hur söker man i windows?

För att komma till Sök hem ännu snabbare kan du använda kortkommandot Windows-tangenten + S för att öppna Sök, eller helt enkelt muspekaren på bilden i sökrutan i Aktivitetsfältet. Var hittar jag mina skannade dokument? Öppna Microsoft Office Document Imaging genom att söka Microsoft Office Document Imaging på Windows Start-menyn. Klicka på Öppna på Arkiv-menyn. Leta reda på det skannade dokumentet och klicka på Öppna.

Varför kan jag inte söka i Windows?

"När behörigheterna för datakatalogerna i Windows Search är felaktiga kanske söktjänsten inte kan komma åt eller uppdatera datorns sökindex. Detta kan medföra långsamma sökningar eller ofullständiga resultat." Följaktligen, varför kan jag inte öppna utforskaren? Håll ned Skift + Ctrl och högerklicka i Aktivitetsfältet. Klicka på Stäng Utforskaren. Oftast startar den sedan om själv efter någon minut. Gör den inte det måste du starta manuellt.

Folk frågar också var finns mina filer?

Du kan se alla dina nedladdade filer genom att trycka på Dokument i navigeringsmenyn i Oracle Content-appen och sedan trycka på Offline i filtermenyn. Man kan också fråga varför kan jag inte öppna nedladdade filer? Om det inte går att öppna en fil kan det bero på några olika saker:

  • Du har inte behörighet att visa filen.
  • Du är inloggad på ett Google-konto som inte har tillgång.
  • Du har inte rätt app installerad på din telefon.

Hur hittar jag mina filer på iPhone?

Så här hittar du dina filer i appen Filer

  1. Öppna appen Filer på din iPhone, iPad eller iPod touch. Ser du inte den blå symbolen för appen Filer på hemskärmen? Svep bara nedåt och sök sedan efter appen Filer.
  2. Sök eller bläddra efter filen du vill ha i appen Filer.
Hur söker man i ett Word dokument?

Det finns flera sätt att söka i en Word-dokument. Den enklaste och snabbaste metoden är att använda snabb sökfunktionen i Word. Det här gör du genom att trycka på CTRL + F på din tangentbord. Då öppnas ett sökfönster i Word där du kan skriva in det ord eller den fras du vill söka efter. Word kommer sedan att söka igenom hela dokumentet och hitta alla förekomster av det ord eller den fras du sökte efter.

Dessutom, var hittar jag utforskaren?

För att hitta webbläsaren behöver du gå till startsidan för din dator. På startsidan finns det en sökfunktion som du kan använda för att söka efter webbläsaren. Sök efter "explorer" och webbläsaren kommer att dyka upp.

By Hornstein

Hur gör man rutnät i Word? :: Varför kan jag inte söka i en PDF?
Användbara länkar