Hem > V > Vem Kan Se Vad Jag Skriver På Messenger?

Vem kan se vad jag skriver på Messenger?

I Messenger trycker du på din profilbild längst upp till vänster. Tryck på Sekretess på menyn. Tryck på Händelsemålgrupp. Välj Offentlig, Bara vänner eller Anpassad.

Läs mer

Hur tar man bort sin tidslinje på Facebook?

Klassisk mobilwebbläsarupplevelse

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook.
  2. Tryck på Sidor och gå sedan till din Sida.
  3. Gå till inlägget på sidans tidslinje.
  4. Tryck på längst upp till höger.
  5. Tryck på Ta bort inlägg och tryck sedan på Ta bort.
Man kan också fråga varför kan jag inte skriva på någons tidslinje? Klicka på Inställningar. Klicka sedan på Sekretess i vänsterkolumnen. Här kan du välja om du vill göra dina inlägg offentliga eller endast synliga för vänner. Du kan också bestämma vem som kan kontakta dig via Facebook.

Med tanke på detta, vad betyder inaktivera aviseringar facebook?

Om du slår på aviseringar för ett inlägg får du ett meddelande när någon kommenterar inlägget. Du får inga aviseringar när någon svarar på en kommentar. Gå till inlägget som du vill aktivera eller inaktivera aviseringar för. Följaktligen, hur gör man så att ingen kan kommentera ens profilbild? Tryck på längst upp till höger på Facebook. Bläddra ned och tryck på Inställningar. Tryck på Följare och offentligt innehåll nedanför Målgrupp och synlighet. Tryck på Offentligt eller Vänner i avsnittet Vem som kan följa mig.

Och en annan fråga, hur låser man kommentarer på facebook?

Gå till flödet och klicka på Grupper i vänstermenyn och välj din grupp. Om du inte ser alternativet Grupper klickar du på Visa mer. Gå till inlägget som du vill inaktivera kommentarer för. Klicka på och välj sedan Inaktivera kommentarer. Kan man skicka meddelande på Messenger om man är blockad? När du blockerar meddelanden och samtal från någons Facebook-profil eller Instagram-konto kan de inte längre kontakta dig (t. ex. inte längre skicka meddelanden eller ringa dig) på Messenger eller Facebook-chatten.

Kan man se om man blivit blockerad på SMS?

Textmeddelanden (SMS, MMS, iMessage) från blockerade kontakter (nummer eller e-postadresser) visas inte någonstans på din enhet. Avblockering av kontakten visar INTE några meddelanden som skickats till dig när den blockerades. Följaktligen, hur vet man om man har blivit blockerad på whatsapp?

Om du har blivit blockerad på WhatsApp kan du inte längre se en kontakts senaste syn eller online-status i chattfönstret. Dessutom kommer du inte längre att kunna se uppdateringar av en kontakts profilbild. Om du försöker skicka ett meddelande till en kontakt som har blockerat dig kommer du att få ett enkelt kryss bredvid ditt meddelande, vilket visar att det har skickats, men du kommer inte att få ett dubbelt kryss bredvid ditt meddelande, vilket visar att det har levererats.

Kan den som blockerat mig se mina inlägg?

Om du är blockerad på Facebook kan personen som blockerat dig inte se dina inlägg, din profil eller något annat du taggar dem i. Detta gäller även för allt som du lägger upp på en offentlig sida.

By Doretta Fosnot

Kan man skicka SMS med Apple Watch? :: Hur stänger man av någon från Messenger?
Användbara länkar