Hem > K > Kan Man Få En Text Uppläst?

Kan man få en text uppläst?

För Android finns appen Google översätt där kan du fota en text och sedan få den uppläst. Appen fungerar såhär: Välj det språk som texten är på och peka på kameran till vänster under sökrutan. Fota din text (försök att få texten rak) och stryk sedan med fingret över den text som du vill få uppläst.

Läs mer

Följaktligen, vad betyder uppläst?

Uppläsning betyder ungefär detsamma som framförande. Vad är visavi? visavi, vis-à-vis, av franska vis-à-vis, mittemot, egentligen: ansikte mot ansikte, av äldre franska vis, ansikte (jämför franska visage detsamma o. se visir 1), av latin vīsum, bild, egentligen: det sedda, till pf.

Vad betyder obearbetad?

Obearbetad betyder ungefär detsamma som flärdlös. Dessutom, hur får man google dokument uppläst? Aktivera eller inaktivera skärmläsare

  1. Öppna Google-kontot. Du kan behöva logga in.
  2. Klicka på Personliga uppgifter till vänster.
  3. Klicka på Tillgänglighet under Allmänna inställningar för webben.
  4. Aktivera eller inaktivera Skärmläsare.

Och därefter, hur får man ett google dokument uppläst?

Lyssna på uppläst text

  1. Välj klockan nere till höger. Eller tryck på Alt + Skift + s.
  2. Välj Inställningar .
  3. Välj Avancerat längst ned.
  4. Välj Hantera tillgänglighetsfunktioner under Tillgänglighet.
  5. Välj Aktivera ChromeVox (talad feedback) under Text till tal.
Vad är en skalk? Ordet skalk är synonymt med skälm och kan bland annat beskrivas som "hård kant på ost eller bröd". Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av skalk samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad betyder det att ligga lågt?

- Särskilt i sportsammanhang får man rådet att ligga lågt som att "det skall du inte syssla med". Vad är smäda?

Förtal är ett falskt uttalande om en annan person som orsakar skada för den personen. Det falska uttalandet måste göras offentligt och det måste göras med avsikt att orsaka skada. Förtal kan vara ett brott, och det kan också ge upphov till en civilrättslig stämning.

Följaktligen, vad är en analog?

En analog är en signal som är kontinuerligt variabel över ett intervall av värden. En analog signal används vanligtvis för att representera information som kan representeras som ett intervall av värden, t.ex. ljud eller video.

By Calen Fuelling

Vad är UPS batteri? :: Vad är artikel 13?
Användbara länkar