Hem > V > Var Kan Jag Trycka En Bok?

Var kan jag trycka en bok?

Vulkan trycker ca 30.000 exemplar per månad och är det bästa valet för dig som vill trycka din bok hos en pålitlig, stabil och erfaren tryckpartner. Genom att trycka böcker via oss slipper du slösa tid på att kontakta en rad olika tryckerier. Du hittar alltid det bästa och det rätta tryckeriet för just ditt boktryck.

Läs mer

Vad kostar Egenutgivning?

Prislappen. En utgivning på hybridförlag kostar normalt från 30 000 till 150 000 kronor. Priset kan också vara betydligt högre, eller lägre. Det handlar dock inte alltid om en engångssumma. Hur lång tid tar det att trycka en bok? Hur lång tid tar det för boken att komma ut? Vi räknar alltid med att från det att vi fått ditt manus och påskrivna kontrakt tar det mellan tre och fem veckor tills din bok kommer varm från pressen.

Hur gör man en egen bok?

Bokverktyget – skapa böcker online gratis

Med Vulkans bokverktyg blir det enklare än någonsin att skapa en bok online. Att använda bokverktyget är gratis. Oavsett om du väljer att skriva din bok direkt i verktyget eller importera ditt manus från en word-fil så blir slutresultatet alltid av högsta kvalitet.
Hur man binder en bok? Du behöver:

  1. ta en bunt papper och vik dem på mitten.
  2. om du har vikt en gång, placera ett ark inuti det andra, så du får som ett häfte med 2 ark.
  3. ta nu en av signaturerna och nålen, och stansa 5 hål igenom båda arken.
  4. nu är det viktigt att du har reda på vad som är tänkt att bli övre kanten.

Dessutom, hur man gör en dagbok?

En dagbok är en berättande text där en person berättar om hän- delser och upplevelser som han eller hon har varit med om. Innehållet i en dagbok kan variera beroende på vilket syfte man har med den. En del använder dagboken som en slags minnesbok för att till ex- empel berätta vad de har gjort och vilka de har träffat. Därmed, hur fungerar book creator? Book Creator är ett verktyg för att skapa egna e-böcker i iPad eller på webben. Det är ett enkelt och roligt verktyg där det går att kombinera bild, film, ljud och text. Det finns flera möjligheter att redigera utseendet och skapa en egen stil. Det går även att bädda in innehåll från andra webbsidor och/eller appar.

Vad kostar Hybridutgivning?

Vid 1 000 sålda exemplar av boken ger alltså hybridutgivningen 7 600 kr MER i intäkt än den traditionella utgivningen. Om vi ökar upplagan till 2 000 ex blir effekten ännu större. Då är framställningskostnaderna lite högre, ca 60 000 kr (10 000 kr i ökade tryckkostnader). Vem äger lava förlag?

Det finns inget slutgiltigt svar på denna fråga. Den ursprungliga utgivaren av lava, som grundades 2006, var lava research group, men den nuvarande ägaren är okänd. Webbplatsen för lava research group är inte längre aktiv och det finns inga aktuella kontaktuppgifter för företaget. Det är möjligt att företaget inte längre är verksamt.

Man kan också fråga var kan man köpa boken?

Det finns några sätt att köpa boken. Du kan köpa den online via författarens webbplats, via onlineåterförsäljare som Amazon eller via fysiska butiker som Barnes & Noble.

By Zena Burbano

Hur växlar man kryptovaluta till pengar? :: Hur skriver man text på en bild på Instagram?
Användbara länkar