Hem > H > Hur Laddar Man Hem Discord?

Hur laddar man hem Discord?

För att ladda ner Skrivbordsappen för MacOS måste du först gå till sidan Download.

  1. Klicka på knappen Ladda ned nu.
  2. Öppna Discord.dmg.
  3. Dra Discord-loggan och släpp din över mappen Applikationer.

Läs mer

Man kan också fråga varför kan jag inte ansluta till discord?

Att ansluta

Kontrollera din brandvägg / antivirus och se till att Discord är vitlistad / tillfälligt inaktiverad. Kontrollera din VPN (Vi stöder endast VPN med UDP) Kontrollera med din nätverksadministratör - Om du är på ett arbets- / skolnätverk kan Discord vara blockerad!
Varför kan jag inte installera Discord? Starta om ditt system. I vissa fall så är dessa steg nödvändiga. Ställ in Discord-applikationen (%LocalAppData%/Discord/most recent version) så att den körs som Administrator och ställ in Kompatibilitetsläge till Windows 7 eller 8 (försök med båda).

Hur kan man prata på Discord?

Här tar vi hand om hur Discords två röstlägen fungerar - "Tryck för att prata" samt "Röstaktiverad". För att komma åt någon av dessa kan du gå in på dina användarinställningar och sedan klicka på fliken "Röst". Detta är sannolikt den mest använda metoden. Med detta i åtanke, vad är skrivbordsklient? På skrivbordsklienten hittar du den nere i vänstra hörnet på din server. I användarinställningarna går du till Röst och Video-inställningarna för att justera dina ljudinmatning, ingångskänslighet och mer.

Med tanke på detta, hur hittar man sin discord länk?

Logga in på appen och klicka sedan på inbjudningslänken. Länken öppnar programmet automatiskt och det kommer att be dig bekräfta din önskan att gå med i servern. När du väl har anslutit dig till servern öppnar Discord den automatiskt i din app. Du kan se listan över alla dina servrar till vänster i appen. Med tanke på detta, hur man loggar in på discord? Logga in på ditt konto

  1. Om du använder en webbläsare börjar du med att gå till https://discord.com/login!
  2. Om du använder skrivbords- eller mobilklienten kan du direkt öppna Discord-appen på din enhet!
  3. Om du vill ha mer information om inloggningsprocessen kan du kolla in den här länken.

Med tanke på detta, vem gjorde discord?

Discord är ett VoIP-program som släpptes 2015 av före detta spelföretaget Hammer & Chisel. Deras idé var att bygga en VoIP-applikation för en ny generation. Discord är från grunden byggd att vara gjord för kommuni- kation mellan folk som spelar datorspel[3]. Hur tjänar Discord pengar?

Discord tjänar pengar på olika sätt, bland annat genom betalda prenumerationer, annonser och försäljning av varor.
Betalda prenumerationer är den främsta inkomstkällan för Discord. Användare kan prenumerera på Discord Nitro, vilket ger dem tillgång till premiumfunktioner som animerade avatarer, ökade gränser för filuppladdning och anpassade serveremojis. Discord erbjuder också en Nitro Classic-prenumeration, som är billigare men som inte innehåller alla premiumfunktioner.
Discord tjänar också pengar genom annonser. Annonser visas i Discord-klienten och på Discords webbplats. Discord säljer annonsutrymme till tredjepartsannonsörer, som sedan betalar Discord baserat på antalet visningar eller klick som deras annonser får.
Slutligen tjänar Discord också pengar genom försäljning av varor. Discord säljer en mängd olika varor, bland annat T-shirts, hoodies och muggar, via sin webbutik. En del av intäkterna från varje försäljning går till Discord.

Vad betyder Discord aktier?

Discord-andelar avser antalet personer som använder Discord-appen vid en viss tidpunkt. Detta antal är en bra indikator på appens popularitet och kan användas för att mäta dess framgång.

By Bagger

Vad gör en DNS-server? :: Kan fyrar vara korsord?
Användbara länkar