Hem > V > Vad Använder Man Slack Till?

Vad använder man Slack till?

Slack är i princip en meddelandeapp på steroider. Den är avsedd för team och arbetsplatser, kan användas på flera enheter och plattformar och är utrustad med robusta funktioner som gör att du inte bara kan chatta enskilt med dina medarbetare utan även i grupp.

Läs mer

Är Slack gratis?

Slack är gratis - mestadels. Du kan bara bläddra och söka i ditt teams 10,000 senaste meddelanden, och du kommer att vara begränsad till 5 GB fillagring och 10 appar eller anpassade integrationer (mer om det senare). Därefter, hur mycket kostar slack?

Slack är en molnbaserad uppsättning verktyg och tjänster för teamsamarbete. Det erbjuder meddelanden för enskilda personer, gruppchatt, videokonferenser, fildelning och mycket mer. Slack är gratis att använda för privatpersoner och det finns tre betalda planer för företag: Standard (6,67 dollar/användare/månad), Plus (12,50 dollar/användare/månad) och Enterprise Grid (24,99 dollar/användare/månad). Enterprise Grid-planen innehåller funktioner som obegränsade arbetsytor, obegränsad appintegration och obegränsad lagring.

Är Slack säkert?

Det finns inget universellt svar på den här frågan, eftersom Slack-säkerheten beror på en mängd olika faktorer, inklusive den specifika organisationens säkerhetspolicy och rutiner. Generellt sett anses dock Slack vara en trygg och säker plattform för kommunikation och samarbete.

By Minabe

Har en tendens? :: Hur vet man vilken borr man ska använda?
Användbara länkar